Expandia børnehavepavilloner

Expandia kaksi vuotta Suomessa – moduulikouluja ja -toimistoja

Expandia

Suomen Expandia eli Expandia Moduulit Oy aloitti Suomessa kaksi vuotta sitten. Moduulisektori oli silloin ollut Suomessa pitkään nousussa, ja väliaikaisten tilojen kysyntä oli ja on edelleen suurta etenkin julkisella sektorilla. Muun muassa koulujen väistötiloille on paljon tarvetta. Siispä Ruotsin tunnetuimman ja markkinoiden monipuolisimman moduulirakentajan kannatti tulla Suomeen.

Ensimmäiset Suomen-projektimme koskivatkin opetustiloja.

Ensin rakensimme moduulikoulun, Konttikoulu Alvarin, Suomussalmelle. Varsinaisen koulun remontin ajaksi toiminta siirtyi koulun pihalle tilapäisesti pystytettyihin 14 luokkahuoneeseen. Pian tämän jälkeen toimitimme myös neljästä osastosta koostuvan esikoulun Jyväskylään.

Suomen Expandia on toimittanut moduulikoulun myös Ranualle. Ranuan kokonaisuudessa on noin 1200 neliöitä, ja väistötilat tarvittiin, koska varsinaisessa koulussa oli vakavia sisäilmaongelmia.

Rovaniemen Ylikylään toteutimme moduuleilla viihtyisän ja toimivan päiväkodin

Rovaniemen tuoreita hankkeita on myös moduulitoimisto. Rovaniemen kaupungin tekninen toimi, yli 70 henkilöä, työskentelee Expandian rakentamassa tilaelementtitoimistossa viiden vuoden ajan.

Muun muassa kaikkea tätä olemme päässeet tekemään ensimmäisten Suomen-vuosiemme aikana. Alku on ollut lupaava, ja odotamme innolla tulevia projekteja! Me Expandialla uskomme, että kustannus- ja resurssitehokas moduulirakentaminen on tulevaisuuden rakentamista.

Lue lisää projekteistamme muista medioista: