Vuokraa meiltä

Haluatko tietää enemmän liikuteltavista tilaratkaisuistamme, tai ottaa yhteyttä muusta syystä? Täältä löydät yhteystietomme.

Tarpeesta muuttoon muutamassa viikossa

Tilapäisten tilojen tulee olla huolettomat ja vaivattomat. Helposti käyttöön otettavat tilapäiset tilat säästävät aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Turvallinen ja yksinkertainen vuorakokonaisuus, joka sisältää kaiken kiinteällä kuukausihinnalla, ilman ikäviä yllätyksiä. Myös huolto ja vakuutus kuuluvat pakettiin.

Prosessi alkaa veloituksettomasta tarvekartoituksesta, jossa kartoitetaan teille parhaiten soveltuvat tilaratkaisut, projektiaikataulut ja muut vaatimukset. Vuokra-aikana voimme reagoida muuttuneisiin tarpeisiin jotta teillä olisi mutkattomampaa. Meillä on kaikki hyvin, kun te viihdytte.

1. Aloitamme tarpeestanne. Kuinka monta moduulia ja mihin käyttötarkoitukseen?Mikä on arvioitu tarveaika? Erityistoiveita?

2. Tämän jälkeen annamme konkreettisen ehdotuksen ja kustannusarvion. Lisäykset ja tarkennukset tehdään sitten toiveidenne mukaan.

3. Kun tarjous on hyväksytty, laitetaan pyörät pyörimään ja päästään yksityiskohtaiseen projektin suunnitteluun.

4. Me pystytämme moduulit ja laitamme ne teille muuttovalmiiksi. Teille jää vain tilojen käyttäminen.

5. Tarvittaessa huolehdimme säännöllisestä ylläpidosta, huolloista ja vakuutuksista.

6. Kun tilatarpeenne päättyy, te vain muutatte pois. Me puramme rakennelman ja siirrämme moduulit pois.

Vuokraaminen kannattaa aina

Olipa kyseessä sitten koulu- tai yritysmaailma, voi tilan tarve iskeä aivan yllättäen ja varoittamatta. Tilastovaihtelu tai odottamaton kasvu voivat saada aikaan tilapäisen lyhyen ajan tilan tarpeen. Suuri rakennushanke saattaa vaikuttaa riskialttiille tai kannattamattomalle. Silloin tilapäisten tilojen vuokraaminen on järkiratkaisu.

Useimmissa tapauksissa tilapäinen tila tulee täydentämään olemassa olevaa rakennuskantaa ja kapasiteettia määräaikaisesti. Vain erittäin harvoin kokonainen koulu sijoitetaan tilapäisiin tiloihin. Vaikka rakennustapamme ja moduulien toimivuus voisikin ratkaista tilatarpeen pysyvästi, on luonnollisempaa hyödyntää olemassa olevaa rakennuskantaa ainakin osittain.

Vuokraamisen eduksi on laskettava myös olemassa olevat vaihtoehdot, sillä uuden rakentaminen on harvoin kokonaistaloudellisesti järkevä ratkaisu. Vapaata tilaakin saattaa toki löytyä, mutta ei välttämättä juuri siellä missä sitä tarvitaan tai juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Tilan soveltuvuudesta puhumattakaan. Koska moduulimme ovat sekä siirrettävissä, että käyttötarkoitukseen räätälöitävissä olevia, uskomme voivamme ratkaista teidän tarpeenne.

KUVIA & REFERENSSEJÄ

Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordalan päiväkoti, Halmstad Copy

Halmstad Kommun
Aivan raviradan tuntumassa Halmstadissa sijaitsee elokuussa 2017 avattu Nordalan päiväkoti. Kahden rakennuksen ja 36  Expandia S2000-moduulin päiväkoti muodostaa viisi päiväkotiryhmää, upealla leikkipihalla.
Lue lisää
Midlertidig skolepaviljong fra entrésiden, med lekeapparater og grøntområder i skolegården

Vikenin uusi koulu

Höganäs
Höganäsin kunnassa Viken kasvaa ja olemassa oleva Vikenin koulu tarvitsi kipeästi sekä remonttia että laajennusta. Niinpä päädyttiin rakentamaan suuri tilapäinen koulu Expandian moluuleilla...
Lue lisää
Boligpaviljong med balkong og saltak

Vidingekoti

Växjö
Växjön kunnalla oli vuonna 2007 huutava pula vanhusten hoitopaikoista. Kunta päätti ratkaista ongelman tilapaisesti ja kustannustehokkaasti moduulirakentamisen kautta.
Lue lisää
Uteområdet til midlertidig ungdomsskole

Vestsidenin yläaste, Kongsberg, Norja

Kongsberg
Vestsidenin yläaste Norjan Kongsbergissä oli erittäin vanha ja rapistunut. Niinpä kunta päätti purkaa vanhan ja rakentaa samalle paikalle uuden koulun kahdessa vuodessa. Rakentamisprojektin ajaksi pystytettiin 2'270 m² väistötilat.
Lue lisää
Utelek forran midlertidig barnehage med høyblokk i bakgrunn

Storsegletin päiväkoti, Hammarby, Tukholma

Hammarby sjöstad
Hammarbyn Sjöstadin suositulle asuinalueelle tuli kesällä 2013 äkillinen lisätarve päiväkotipaikoille. Tukholman Koulukiinteistöt (SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB) vuokrasi 58 Expandia-moduulia tarpeeseen. Expandia on vuodesta 2008 ollut kaupungin puitetoimittaja.
Lue lisää
Hvite og grå moduler

Solgläntanin päiväkoti

Långaryd, Hylte kommun
Hylten kunnassa on huutava pula päiväkoti- ja esiopetuspaikoista. Koska tarve vaihtelee vuosi vuoden jälkeen, on moduulirakentaminen joustava tapa mukautua tilatarpeeseen.
Lue lisää
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solbergan koulu

Hägersten
Solbergan koulun pihalla on kaksi tiilenpunaista koulupaviljonkia. Vanha rakennus kävi koulun tarpeisiin pieneksi ja vaati kunnostusta.
Lue lisää
modulbarnehage expandia

Smaragdgatanin päiväkoti

Västra Frölunda
Västra Frölundassa sijaitsee Smaragdgatanin päiväkoti. Päiväkoti, jossa yhteensä 43 S2000-moduulia muodostavat 8 osastoa ja vastaanottokeittiön.
Lue lisää
Expandia boligmoduler, omsorgsbolig i vingåker

Säfsta Hillin asuntola

Vingåker
Vingåkerin maalaismiljöössä sijaitsee kaksi Expandian asuinpaviljonkia. Paviljongeissa on yhteensä 6 valoisaa ja ilmavaa asuntoa.
Lue lisää
äldreboende i moduler

Huoneisto, 37 m²

Esimerkkikohde
37 m² huoneisto ruokakomerolla ja pyörätuolipotilaalle soveltuvalla kylpyhuoneella on loistava esimerkki hoito- ja hoivakotien tai autetun asumisen toimivasta yksiöstä.
Lue lisää

USEIMMITEN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Expandian tuotteet

  • Miksi kannattaa vuokrata eikä ostaa?
   Kantamalla vastuun vuokranantajan vastuun tiloistamme, voimme taata asiakkaidemme tyytyväisyyden. Vaikka tilapäisten tilojen pystyttäminen voi vaikuttaa yksinkertaiselle, sisältää toimenpide paljon erityisosaamista.
  • Kuinka moneen kerrokseen moduulit voidaan asentaa? 
   Meillä on erilaisia moduuliratkaisuja joita voidaan tavallisesti asentaa kahteen tai kolmeen kerrokseen. Keskustelkaa kanssamme teidän tilatarpeista, niin löydämme yhdessä teille kustannustehokkaimman ja parhaan ratkaisun.
  • Mihin käyttötarkoituksiin valmiit tilanne soveltuvat?
   Meillä on valmiita moduuleja kouluille, esi- ja varhaisopetukseen, toimistokäyttöön ja asumiseen soveltuviksi yksi- kaksi- ja kolmekerrosratkaisuiksi. Tämän vuoksi meidän on mahdollista pystyttää teille lyhyessäkin ajassa käyttövalmiit tilat. Mitää ei tarvitse rakentaa paikan päällä, vaan moduulit tulevat asennusvalmiina muutamassa viikossa.
  • Voimmeko suunnitella itse tilamme?
   Meillä on valmiita moduuleja kouluille, esi- ja varhaisopetukseen, toimistokäyttöön ja asumiseen soveltuviksi ratkaisuiksi. Tämä tarkoittaa, että meillä on monipuolisia standardiratkaisuja kussakin segmentissä joita voidaan yhdistellä toiveidenne mukaisesti. Lisäksi on mahdollista räätälöidä erikoisempia ratkaisuja perusmoduulista juuri niin kuin toivotte. Ottakaa rohkeasti yhteyttä mitä monimuotoisimmissa toiveissa ja suunnitelmissa.
  • Miltä liikuteltavat kohteenne näyttävät?
   Tutustu virtuaalisiin mallimoduuleihimme niin saat hyvän kokonaiskuvan miltä tilat näyttävät. Tai oleyhteydessä, niin sovitaan esittelykäynti valmiissa kohteessa.
  • Voiko WC-tilat siirtää toiseen paikkaan?
   Moduulimme ovat suurelta osin valmiiksi rakennettuja, mutta WC-tilojen siirtäminen on silti mahdollista, vaikkakin siitä syntyy lisäkuluja.
  • Minkälainen lattia moduuleissanne on?
   Expandian esiopetusmoduulissa on aina lattialämmitys vakiovarusteena, jotta lapset viihtyvät ja voivat leikkiä lattioilla vuoden jokaisena päivänä. Koululuokissa / oleskelutiloissa ja leikkihuoneissa / ryhmätyötiloissa on linoleumi pinta. Eteistiloissa ja vessoissa sekä tietyissä ryhmätyötiloissa käytämme kostean tilan matotusta.
  • Voiko julkisivun värin valita itse?
   Tottakai. Kaikki moduulimme ovat lähtökohtaisesti vaalean harmaita, mutta ne voidaan maalata minkä värisiksi ne sitten ikinä halutaankin. Me Expandiassa autamme mielellämme teitä värivalinnassanne. On kuitenkin muistettava, että vuokra-ajan päättyessä moduulit pitää palauttaa oletussävyihinsä, jotta ne voidaan nopeasti yhdistää muihin moduuleihin jossakin toisessa kohteessa.
 • Sähkö ja lämmitys

  • Voiko moduulirakennuksia lämmittää aurinkosähköllä?
   Voi. Moduulien katolle on asennettavissa aurinkokennot. Se onkin erittäin ilmastoystävällinen ja kustannustehokas lämmitysratkaisu. Lataa tästä aurinkokennoesitteemme, niin saat aiheesta lisää tietoa.
  • Kuinka lämmitys toimii?
   Lämmitystavan voit asiakkaana valita itse. Meillä on saatavilla useita erilaisia lämmitysratkaisuja ja voimme suositella niitä ehdoitta. Nykyään on mahdollista järjestää lämmitys ja energiatalous toimivaksi omavaraisella aurinkosähköllä. Tehokasta, kestävää ja vihreää.
  • Mitkä energia vaatimukset koskevat moduulirakentamista?
   Kaikki Expandia-moduulit ovat rakennettu täyttämään rakennusviranomaisten rakennusvaatimukset, myös energiavaatimukset.

   

 • Pohjatyöt ja tontti

  • Minkälaisen maaston moduulit tarvitsevat?
   Tasaisen, kovaksi tehdyn pinnan jossa kaadot ovat rakennuksesta pois päin. Lisäksi tarvitaan vesi-, viemäri-, sähkö ja tietoliikenneliitynnät. Huomioi myös rakennusliikenteen perille pääsy joko olemassa olevia teitä ja pihoja hyödyntäen tai tieliitynnät erikseen rakentaen.
  • Kuinka paljon tilaa paviljongit tarvitsevat?
   Varaa tilaa rakennusalan lisäksi vähintään 2,5 metriä koko rakennuksen ympärille. Expandia-moduulin mitat ovat 3,0 x 9,6 metriä.
  • Pystyttekö te järjestämään maanrakennustyöt?
   Kyllä. Meillä on hyvät yhteistyökumppaniverkostot, jotka kattavat myös maanrakentamisen ja pihatyöt.
  • Mitä minun tulee huomioida moduulien pystytyspaikan suhteen?
   Huomioithan, että moduulikuljetuksen ja nostokurkien on helppo päästä tontille. Kiinteistöltä tulee löytyä kiinteistötekniikka (sähkö ja viemäröinti) sekä tilaa kuorman purkuun. Kysy meiltä tarkemmin, niin sovitaan yhteinen rakennuspaikkakatselmus tarkempien yksityiskohtien huomioimiseksi.
 • Urakointi ja rakennuslupa

  • Voiko Expandia tarjota kokonaisurakan?
   Kyllä, me voimme auttaa sekä projektijohdon kuin tilasuunnittelun, moduulien pystyttämisen ja maanrakennustöiden kanssa. Voimme lisäksi auttaa mm. rakennuslupien hankinnassa, hälytysjärjestelmän ja tietoliikenneyhteyksien kytkennässä sekä kalusteiden ja leikkipaikkojen asennuksessa. Expandia Moduulit Oy on Tilaajavastuunjäsen ja Luotettava kumppani.
component.faq.listing.no.questions