Tilapäiseen asumiseen

Asuntoja kaikkiin tarpeisiin

Tilapäisen asumisen ratkaisumme kattavat kaiken 36 m² rakennuksista joustaviin 25–57 m² asuntoihin, jotka kaikki voidaan toimittaa muuttovalmiina 60 päivässä. Asuntoratkaisumme ovat laadukkaita ja täyttävät rakennusvalvonnan asettamat määräykset. Asunnot sopivat kokonsa ja toiminnallisuutensa puolesta niin tavalliseksi kodiksi kuin työmaamajoitukseen tai opiskelija-asunnoiksi.  

Asuinmoduulit

Ruotsalaisvalmisteinen B2000-asuinmoduuli voidaan yhdistää ja räätälöidä aina soluasunnoista pieniin yhden huoneen asuntoihin tai suurempiin huoneistoihin omalla sisäänkäynnillä. Huoneistot ovat valoisia ja kattavasti varusteluja, ja ne soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Huoneistoissa on kaikki, mitä tilapäisasunnolta voi toivoa. Huolto, vakuutus ja jatkuva ylläpito sisältyvät halutessanne kuukausivuokraan. 

Referenssikohteet

Boligpaviljong med balkong og saltak

Vidingekoti

Växjö
Växjön kunnalla oli vuonna 2007 suuri pula vanhusten hoitopaikoista. Kunta päätti ratkaista ongelman tilapäisesti ja kustannustehokkaasti moduulirakennuksilla.
Lue lisää
Expandia boligmoduler, omsorgsbolig i vingåker

Säfsta Hillin asuntola

Vingåker
Vingåkerin maalaismiljöössä sijaitsee kaksi Expandian asuinrakennusta. Rakennuksissa on yhteensä 6 valoisaa ja ilmavaa asuntoa.
Lue lisää
äldreboende i moduler

Huoneisto, 37 m²

Esimerkkikohde
37 m² huoneisto ruokakomerolla ja esteettömällä kylpyhuoneella on loistava esimerkki hoito- ja hoivakotien tai autetun asumisen toimivasta yksiöstä.
Lue lisää
äldreboende_inredning

Asuinrakennus 57 m²

Mallikuvia
57 m² standardiasunto B2000-moduuleista koottuna. Asunnossa on täydellisesti varusteltu keittiö, makuuhuone, WC ja oma sisäänkäynti.
Lue lisää
Expandia moduler Rødby

Pakolaiskeskus, Rødby Tanska

Rødby
Suuren pakolaisvirran vuoksi, Tanskan maahanmuuttovirasto tarvitsi nopeasti suuren määrän tilapäis asuttavaa tilaa.   Virastolla oli erittäin tarkkoja toiveita, joten moduulit valmistettiin erikseen tätä kohdetta varten.
Lue lisää