Tilapäiseen asumiseen

Asutoja kaikkiin tarpeisiin

Meidän tilapäisen asumisen ratkaisumme kattavat kaiken 36 m² paviljongeista joustaviin 25–57 m² asuntoihin. Ja nämä kaikki voidaan toimittaa muuttovalmiina 60 päivässä. Meidän asuntoratkaisumme ovat korkealuokkaisia ja täyttävät luonnollisesti rakennusvalvonnan asettamat määräykset. Kokonsa ja toiminnallisuutensa vuoksi asunnot kelpaavat niin tavalliseksi kodiksi, työmaa majoitukseen kuin opiskelija-asunnoiksi. Asunnot soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

Asuinmoduulit

Meidän ruotsalaisvalmisteinen asuinmoduuli B2000 voidaan yhdistää ja räätälöidä aina soluasunnoista, pieniin yhden huoneen asuntoihin tai suurempiin huoneistoihin omalla sisäänkäynnillä. Huoneistot ovat valoisia ja hyvin varusteltuja sekä soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Niissä on kaikki mitä voit tilapäisasunnolta toivoa. Huolto, vakuutus ja jatkuva ylläpito sisältyvät halutessanne kuukausivuokraan ilman ikäviä yllätyksiä.

Referenssikohteet

Boligpaviljong med balkong og saltak

Vidingekoti

Växjö
Växjön kunnalla oli vuonna 2007 huutava pula vanhusten hoitopaikoista. Kunta päätti ratkaista ongelman tilapaisesti ja kustannustehokkaasti moduulirakentamisen kautta.
Lue lisää
Expandia boligmoduler, omsorgsbolig i vingåker

Säfsta Hillin asuntola

Vingåker
Vingåkerin maalaismiljöössä sijaitsee kaksi Expandian asuinpaviljonkia. Paviljongeissa on yhteensä 6 valoisaa ja ilmavaa asuntoa.
Lue lisää
äldreboende i moduler

Huoneisto, 37 m²

Esimerkkikohde
37 m² huoneisto ruokakomerolla ja pyörätuolipotilaalle soveltuvalla kylpyhuoneella on loistava esimerkki hoito- ja hoivakotien tai autetun asumisen toimivasta yksiöstä.
Lue lisää
äldreboende_inredning

Asuinrakennus 57 m²

Mallikuvia
Standardiasunto 57 m² B2000-moduuleista koottuna. Asunnossa on täydellisesti varusteltu keittiö, makuuhuone, WC ja oma sisäänkäynti.
Lue lisää
Expandia moduler Rødby

Pakolaiskeskus, Rødby Tanska

Rødby
Suuren pakolaisvirran vuoksi, piti Tanskan maahanmuuttoviraston ratkaista nopeasti suuri turvapaikan hakijoiden tilapäisasuttamisen tarve. Ratkaisu oli erikoisvalmisteiset Expandia-moduulit.
Lue lisää