News

Tilojen monipuolisuus takaa päiväkodin toimivan arjen

“Odotimme pimeää parakkia, mutta saimme viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden, jossa sekä lapset että henkilökunta voivat hyvin.”  Varhaiskasvatuspaikkojen tarve Laukaan Leppävedellä on ollut jo hetken aikaa kasvussa asuinrakentamisen lisääntymisen myötä. Kunnalla on tällä hetkellä varhaiskasvatuksessa 260 lasta ja viidelletoista lapselle haettiin hoitopaikkaa tammikuusta 2024 alkaen.    Paitsi, ettei päiväkodeissa ollut tilaa.    Edellisen kerran tilahaasteiden kanssa painittiin vuonna 2021. Silloin Expandia toimitti Leppävedelle päiväkodin noin kahdenkymmenen ...

Lue lisää

Toimistokontti on taakse jäänyttä aikaa – astu Expandia Moduulit Oy:n viihtyisiin moduulitiloihin

Kun puhutaan väliaikaisista toimitiloista, tulee monelle mieleen työmaakoppi tai parakki, kirkkaan siniset seinät ja konttimainen muoto. Perinteinen työmaaparakki onkin toimiva ratkaisu lyhytaikaisiin työmaatarpeisiin, mutta harvoin väistötilan tai rakennustyömaalle nousevan työmaatoimiston tarve muutamaan viikkoon tai kuukauteen jää.

Lue lisää

Huippuhetkiä vuodelta 2023

Vuosi 2023 oli Expandialle kasvun ja vahvistumisen aikaa. Kiitos siitä kuuluu upeille asiakkaillemme, mahtaville yhteistyökumppaneillemme sekä ensiluokkaisille expandialaisille! Tuleva vuosi vie meitä vauhdilla eteenpäin, mutta ennen sitä pysähdytään hetkeksi ja käydään läpi muutamia viime vuoden kohokohtia. 🌟

Lue lisää

Hyviä uutisia rakennusalalta – väliaikaistiloja rakentava Expandia Moduulit Oy moninkertaisti toimitustensa määrän kriisien aikana

Rakennusteollisuus sakkaa niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa, mutta alalta löytyy myös yrityksiä, jotka jatkavat kasvamistaan. Moduulirakentamiseen erikoistunut väistötiloja toimittava Expandia Moduulit Oy moninkertaisti toimitustensa määrän kriisien aikana, ja myös vuosi 2024 näyttää hyvältä.

Lue lisää

Keravan Energia

Expandia toimitti Keravalle seitsemän kappaletta K2000-toimistomoduulia, jotka pitävät sisällään toimistotiloja sekä neuvottelu- ja taukotilat. Yhteensä lisätilaa saatiin 200 neliömetriä.

Lue lisää

Pyhtään lentokentän moduulitoimisto

Joskus väliaikaisiksi tarkoitetut tilat osoittautuvat niin toimiviksi, ettei yrityksellä ole tarvetta miettiä pitkään aikaan muita vaihtoehtoja. Näin kävi Redstone Aero Oy -lentokenttäyhtiölle, joka kehittää ja operoi Helsinki-East Aerodrome -lentokenttää Pyhtäällä.

Lue lisää

Moduulitilat toimivat koeympäristönä uudisrakentamiselle

Uusikaupunkilaisen Valmet Automotiven toimihenkilöiden työskentelytilat kaipasivat päivitystä. Uusia toimitiloja odotellessa töitä tehdään Expandia-toimistomoduuleissa.

Lue lisää

Esittelyssä myynti-insinööri Emma Laitinen

Nimitysrintamalla tapahtuu: Expandian myynti-insinööriksi on nimetetty 13.3.2023 alkaen rakennus-ja yhdyskuntatekniikan insinööri Emma Laitinen. Rakennusalalle Laitisen ajoi mielenkiinto talonrakennustekniikkaa ja rakennustuotantoa kohtaan.

Lue lisää

Esittelyssä huolto- ja kunnossapitoteknikko Jani Kuusirati

Nimitysrintamalla tapahtuu: Expandian kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitoteknikkona aloitti tammikuun puolessa välissä sähköasentaja Jani Kuusirati.

Lue lisää

Vuoden 2022 kohokohdat!

Me Expandialla haluamme toivottaa teille kaikille erittäin hyvää uutta vuotta! Ennen sitä kurkataan kuitenkin hetken verran taaksepäin ja käydään läpi vuoden 2022 kohokohdat!

Lue lisää

Moduuleista rakennettu nuorisotila taipuu moneen

Nuorisotila Unccan on monelle inkoolaiselle nuorelle kuin toinen koti. Sen vuoksi ei ollut yhdentekevää, millaisissa tiloissa muutaman vuoden odotteluaika ennen omien tilojen valmistumista vietetään.

Lue lisää

Esittelyssä asennustyönjohtaja Raimo Tauriainen

Nimitysrintamalla tapahtuu: Expandian asennuksista, muutostöistä ja purkutöiden toteutuksesta sekä valvonnasta vastaavana asennustyönjohtajana aloitti vuodenvaihteessa Raimo Tauriainen.

Lue lisää

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 2022

Kuntamarkkinat järjestetään taas kahden vuoden tauon jälkeen 14.–15.9.2022 Helsingin Kuntatalolla. Olemme mukana esittelemässä siirtokelpoisten rakennuksien monipuolisia mahdollisuuksia.

Lue lisää

Expandialle Kasvaja-sertifikaatti

Expandia Moduulit Oy on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä.

Lue lisää

Moduulirakennus - Viisi yleisintä myyttiä

Kolkon näköinen rakennus, jossa on puutteellinen sisäilma ja toimimaton äänieristys?  Vaikka moduulirakentaminen yleistyy niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, herättää se edelleen monenlaisia ennakkoluuloja.Moduulirakentamisen suosio kasvaa niin Pohjoismaissa kuin muuallakin maailmassa –  eikä syyttä;  moduulirakentaminen on nopeampaa, kustannustehokkaampaa ja kontrolloidumpaa kuin perinteinen rakentaminen. Modulaarinen rakentaminen mahdollistaa monien rakennustoiminnan osa-alueiden siirtämisen rakennustyömailta tehtaisin, joissa tuotanto tapahtuu tehokkaasti. Sääolosuhteilta suojattu työskentely minimoi virhemahdollisuudet, mahdollistaa ...

Lue lisää