Käyttövalmiit toimistotilat

Tiläpäiseen tilaan nopeasti

Aisat eivät mene aina ihan suunnitelmien mukaan. Siksi me olemme olemassa. Riippumatta siitä tarvitsetteko lisää toimistotilaa, laajentaa vastaanottoanne tai  suuremmat pukeutumistilat, me voimme auttaa teitä. Kaksi erilaista toimistomallia ja kaikki ajateltavissa olevat koot ja yhdistelmät kattavat useimmat toimistotarpeenne. Lue tarkemmin miten voitte vuokrata tilanne meiltä.

Toimistomoduulit

K2000-toimistomoduulit ovat ruotsalaisvalmisteisia, valoisia ja moderneja tiloja joita voidaan yhdistellä juuri niin kuin haluatte. Yksi, kaksi vai kolme kerrosta? Avakonttori vai pienempiä huoneita? Kaikki onnistuu.

Toimistomoduuli K10 on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta on edelleen rakennusmääräysten mukainen. Erityisesti asiakkaille jotka arvostavat nopeutta, edullisuutta ja tehokasta tilan käyttöä.

Referenssit

Sykehuspaviljong med lyse fasadeplater

Östran sairaala, Göteborg

Göteborg
Östran sairaala Göteborgissa vuokrasi Expandialta kaksi tilapäistä rakennusta. Kirurgisen osaston vastaanotto on toiminut kokonaisuudessaan tiloissa vuodesta 2014.
Lue lisää
lunsjområde med runde bord og gule detaljer i midlertidig kontorpaviljong

Landskrona Energi

Landskrona
Landskrona Energin henkilökunnalla oli ahdasta nykyisissä toimitiloissaan ja hellä oli kova tarve saada lisää projekti- ja kokoustilaa.
Lue lisää
Midlertidige paviljonger i Danmark

Brenntag

Frederikssund
Suuren kasvun vuoksi tuli Brenntagilla eteen tilanne, että he tarvitsivat kiireesti lisää toimisto-, kokous- ja ruokailutiloja. Expandian avulla he löysivät kuitenkin nopeasti sopivan ratkaisun tilatarpeisiin.
Lue lisää
kontorpaviljong med sykkelparkering, bilparkering og kundens flagg

Alfa Laval, Ronneby

Ronneby
Alfa Lavalilla on Ronnebyssä 24 uutta K2000-moduulia kahdessa kerroksessa. Tiloissa on avokonttoritilaa ja muutama pienempi toimisto- ja kokoushuone.
Lue lisää
Kontorlokaler med skygge av trær og sykler utenfor

Akademiska Hus, Tukholma

Frescati Hage, Tukholma
Akademiska Husin kaksikerroksista toimisto- ja luentotilaa Frescati Hagessa Tukholmassa.
Lue lisää