• Käytännölliset, toimivat ja kierrätettävät tilat tilapäiseen tarpeeseen

  Meille on tärkeää, että toimitilamme ovat mahdollisimman kestävät. Lue lisää työstämme kierrätyksen ja kestävyyden hyväksi.

Expandia luotiin ratkaisuksi äkillisiin ja yllättäviiin muutostilanteisiin. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä selviytymään niiden yli ja teemme sen mahdollisimman kestävästi. Moduulimme kulkevat neljän vaiheen läpi: valmistus/kunnostus, kokoonpano, käyttö ja purkaminen. Kaikki rakennetaan uudelleen käytettäväksi, eikä mitään tuoteta tarpeettomasti. Olemme varmoja siitä, että kierrätettävän moduulijärjestelmämme osatekijät – joita parannamme ja jalostamme vuosi vuodelta – ovat syyt siihen, että meistä on tullut yksi Pohjoismaiden johtavista tilapäisien tilaratkaisujen toimittajista.

Valmistettu Ruotsissa

Valmistamme kaikki moduulit Ruotsissa, jotta voimme varmistaa tuotannon laadun ja minimoida pitkät kuljetusmatkat.

Kaikki kiertää

Moduuulijärjestelmissämme kaikki kiertää; kun asiakas ei enää tarvitse tilojaan, ne puretaan ja valmistellaan seuraavaa tarvetta varten.

expandia NKI

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakastyytyväisyys on kaiken a ja o. Vuonna 2021 asiakastyytyväisyysindeksimme oli 83 %, ja peräti 98 % asiakkaistamme suosittelisi meitä muille.

Käytetty kaikkialla maassa

Suuri osa ruotsalaisista kunnista hyödyntää moduuleitamme joko koulu-, hoito- tai asumiskäytössä.

52 % kierrätysmateriaalia

Pyrimme aktiivisesti lisäämään kierrätysmateriaalien osuutta kaikessa toiminnassamme. Kulutustavaroiden osalta osuus on 52 prosenttia.

Energiaa auringosta

Moduuleiden katolle on mahdollista asentaa aurinkopaneelit. Mikäli ne tuottavat enemmän sähköä kuin käyttävät sitä, syötetään sähkö takaisin verkkoon.

Kestävän kehityksen raportti

Kestävä kehitys on meille tärkeää ja pyrimme jatkuvasti parantamaan omaa toimintaamme sen toteuttamiseksi. Lataa kestävän kehityksen raporttimme täältä.

Yhteiskunnalle, joka selviytyy niin ylä- kuin alamäistä

Tuomme moduulijärjestelmiemme avulla arvoa koko yhteiskunnalle. Haluamme, että kouluilla, päiväkodeilla, hoitotyössä, erilaisilla yhteisöillä ja yrityksillä on käytettävissään tarvittavat tilat myös yllättävissä muutostilanteissa.
Kun oppilaiden määrä kasvaa yllättäen, varmistamme, että heillä kaikilla on käytettävissään nykyaikaiset ja turvalliset koulutilat. Kun terveydenhuollon tarpeet lisääntyvät, haluamme, että heillä on nopeasti ja helposti käytettävissään tarvitsemansa resurssit. Ja kun yritykset kasvavat ja luovat työpaikkoja, autamme heitä poistamaan tilahaasteet, jotta yritykset voivat jatkaa kasvuaan.
Olemme olemasa, koska elämässä tulee aina vastaan yllättäviä tilanteita. Autamme rakentamaan yhteiskuntaa, joka selviytyy niin ylä- kuin alamäistä, ja teemme mahdollisimman kestävästi.

Sertifikaatit

  Olemme saaneet tunnustuksena tekemästämme ympäristöystävällisestä rakentamisesta ja tuotekehitystyöstä ruotsalaisen Ympäristörakennus-luokituksen (Miljöbyggnad). Luokituksen myöntää Sweden Green Building Council. Luokituksen saadakseen rakennuksen on oltava turvallinen, kestävä ja terveellinen.

  Ruotsissa yli tuhannella rakennuksella asuintaloista opetus- ja työtiloihin on Ympäristörakennus-sertifiointi. Pääkonttorimme Västeråsissa on Ympäristörakennus-sertifioitu, koska haluamme todistaa työmme laadun toimitilamoduuleissa. Tilat täyttävät kiinteälle rakentamiselle asetetut laatustandardit energiatehokkuuden, sisätilojen turvallisuuden ja materiaalien kestävyyden osalta.

  Sertifiointi käsittää 15 tiukkaa mittaria ääni- ja kosteuseristyksestä, ilmastointiin, energiatehokkuuteen ja lämmön tasaukseen.

  ISO 9001 laatujohtamisessa – takaa, että Expandia kehittää tehokkaita rutiineja ja prosesseja työyhteisössään.

  ISO 14001 ympäristöjohtamisessa – takaa, että Expandia pyrkii systemaattisesti vähentämään ympäristöön kohdistamaansa rasitusta.

  Meidät on ISO-sertifioinut kokenut ja osaava rakentamisen laatutalo Intertek.

  Joulukuusta 2016 alkaen moduulimme ovat olleet SINTEF-sertifioituja. SINTEF on norjalainen tuoteturvallisuussertifikaatti, jossa on asetettu korkeat vaatimukset rakentamisen laadulle, paloturvallisuudelle, sisäilmalle, energiatehokkuudelle ja äänieristykselle.

  SINTEF-sertifikaatti edellyttää, että kaikkien käytettävien materiaalien ja raaka-aineiden kohdalla voidaan todistaa niiden turvallisuus sekä ihmisille että ympäristölle. SINTEF tarkistaa myös, että kaikki piirustukset täsmäävät yksityiskohtaisesti rakennustavan ja käytettyjen materiaalien osalta. Lisäksi SINTEF tekee säännöllisiä vierailuja moduulirakentajallemme valvoakseen, että ohjeita ja piirustuksia noudatetaan ja rakennuksissa käytetään vain ennalta hyväksyttyjä materiaaleja.

  Olemme päättäneet, että kaikki moduulimme valmistetaan Ruotsissa. Näin voimme taata kattavasti niiden tuotannon turvallisuuden ja valvoa, että moduulien laatu vastaa sille asetettuja korkeita vaatimuksia. Materiaalien ja moduulien lyhyet toimitusmatkat muihin Pohjoismaihin takaavat myös ympäristöystävällisemmän valmistus- ja toimitusprosessin.

Sponsorointi

Haluamme osallistua ja tukea tulevaisuutta. Tuemme järjestöjä ja yhdistyksiä, jotka työskentelevät ihmisten kanssa ja heidän hyväkseen.
Erityisen lähellä sydäntämme ovat lapset ja nuoret. Sen vuoksi avustamme erilaisia heitä tukevia järjestöjä ja yhdistyksiä. Expandia tukee myös useita urheiluseuroja ympäri Ruotsia:

Lasten syöpäsäätiö >
Lasten diabetessäätiö >
BRIS >
Ruotsin Parasport-liitto >