Tilapäistä tilaa kouluille

Odottamattoman monta oppilasta?

Kunnostustarvetta koulurakennuksissa? Koulun rakennusprojekti myöhässä? Tiedämme kokemuksesta, että akuutti tilan tarve joskus iskee. Sitä varten ovat Expandian koulumoduulit olemassa – nopeasti paikallaan, modernit ja rauhalliset opetustilat Ruotsista. Muuttovalmiina 60 päivässä. Tervetuloa katsomaan miten tilat saa meiltä vuokrattua.

Koulumoduulit

S3000 on Expandian uusin moduulisarja. Se on kehitetty vastaamaan erityisen korkeisiin suunnittelu-, äänieristys-, viihtyvyys- ja turvallisuusvaatimuksiin ja sen voi rakentaa kolmeen kerrokseen. Tästä syystä se on oiva ratkaisu, kun pitää saada paljon tilaa pienelle tontille.

S2000 on meidän alkuperäinen moduulimallimme, kun tarvitaan hyvää ja toimivaa opetustilaa parhaaseen hintaan. Rakennukset ovat saatavilla yksi- ja kaksitasoratkaisuina. Tilat täyttävät luonnollisesti rakennusvaatimukset ja ovat toimitettavissa käyttöönottovalmiina jopa 60 päivässä.

Referenssit

Solbergaskolan

Hägersten
Den gamla skolan i Solberga hade blivit för liten och behövde dessutom renoveras. Snabbt och enkelt kunde Expandias skolmoduler ge plats för 8 skolsalar med tillhörande grupprum.
Lue lisää
modulskolan_hultsberg_S2000

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Lue lisää

Herrängskolan

Stockholm
Renovering och utökning av befintlig skola gjorde att Expandias tillfälliga paviljonger blev ett bra ersättningsalternativ under byggtiden.
Lue lisää
Expandia skolmoduler S3000

Ekens skola

Hammarby sjöstad
Ekens skola mitt i Hammarby Sjöstad är ett fantastiskt exempel på hur en skola för 450 elever snabbt byggs upp i tre våningar utan att kännas det minsta tillfällig.
Lue lisää
Skolbarack Årstaskolan Expandia moduler

Årstaskolan, Tukholma

Gullmarsplan, Stockholm
Expandias första S3000 skolpaviljong i tre våningar byggdes sommaren 2017 vid Gullmarsplan i Stockholm för att täcka Årstaskolans stora behov av extra elevplatser.
Lue lisää