Tilapäistä tilaa kouluille

Odottamattoman monta oppilasta?

Kunnostustarvetta koulurakennuksissa? Koulun rakennusprojekti myöhässä? Tiedämme kokemuksesta, että akuutti tilan tarve joskus iskee. Sitä varten ovat Expandian koulumoduulit olemassa – nopeasti paikallaan, modernit ja rauhalliset opetustilat Ruotsista. Muuttovalmiina 60 päivässä. Tervetuloa katsomaan miten tilat saa meiltä vuokrattua.

Koulumoduulit

S3000 on Expandian uusin moduulisarja. Se on kehitetty vastaamaan erityisen korkeisiin suunnittelu-, äänieristys-, viihtyvyys- ja turvallisuusvaatimuksiin ja sen voi rakentaa kolmeen kerrokseen. Tästä syystä se on oiva ratkaisu, kun pitää saada paljon tilaa pienelle tontille.

S2000 on meidän alkuperäinen moduulimallimme, kun tarvitaan hyvää ja toimivaa opetustilaa parhaaseen hintaan. Rakennukset ovat saatavilla yksi- ja kaksitasoratkaisuina. Tilat täyttävät luonnollisesti rakennusvaatimukset ja ovat toimitettavissa käyttöönottovalmiina jopa 60 päivässä.

Referenssit

Solbergan koulu

Hägersten
Solbergan koulun pihalla on kaksi tiilenpunaista koulupaviljonkia. Vanha rakennus kävi koulun tarpeisiin pieneksi ja vaati kunnostusta.
Lue lisää
modulskolan_hultsberg_S2000

Hultsbergin koulu, Karlstad

Karlstad
Hultsbergin koulu Karlstadissa on yksi Expansion suurimmista moduulikouluista. Koulun 3 242 m² rakennettiin useassa osassa vuosina 2016–2017, jotta kiinteä koulu saadaan kunnostettua.
Lue lisää

Herrängin koulu

Herräng, Tukholma
Asiakkaalla oli kaksi ongelmaa – ensinnäkin kaupungin osassa oli pulaa oppilaspaikoista ja toisekseen vanha koulu kaipasi peruskorjausta.
Lue lisää
Expandia skolmoduler S3000

Ekensin koulu, Tukholma

Hammarby, Tukholma
Ekensin koulu keskellä Hammarbyn Sjöstadia on loistava esimerkki siitä, kuinka 450 oppilaan kolmikerroksinen koulu rakennetaan nopeasti. Eikä se edes tunnu tilapäiselle.
Lue lisää
Skolbarack Årstaskolan Expandia moduler

Årstaskolan, Tukholma

Gullmarsplan, Tukholma
Expandian ensimmäinen kolmikerroksinen S3000 tilapäiskoulu rakennettiin 2017 kesällä Gullmarsplanille Tukholmaan.
Lue lisää