Tilapäistä tilaa kouluille

Odottamattoman monta oppilasta?

Kunnostustarvetta koulurakennuksissa? Koulun rakennusprojekti myöhässä? Tiedämme kokemuksesta, että akuutti tilan tarve joskus iskee. Sitä varten ovat Expandian koulumoduulit olemassa – nopeasti paikallaan, modernit ja rauhalliset opetustilat Ruotsista. Muuttovalmiina 60 päivässä. Tervetuloa katsomaan miten tilat saa meiltä vuokrattua.

Koulumoduulit

S3000 on Expandian uusin moduulisarja. Se on kehitetty vastaamaan erityisen korkeisiin suunnittelu-, äänieristys-, viihtyvyys- ja turvallisuusvaatimuksiin ja sen voi rakentaa kolmeen kerrokseen. Tästä syystä se on oiva ratkaisu, kun pitää saada paljon tilaa pienelle tontille.

S2000 on meidän alkuperäinen moduulimallimme, kun tarvitaan hyvää ja toimivaa opetustilaa parhaaseen hintaan. Rakennukset ovat saatavilla yksi- ja kaksitasoratkaisuina. Tilat täyttävät luonnollisesti rakennusvaatimukset ja ovat toimitettavissa käyttöönottovalmiina jopa 60 päivässä.

Referenssit

Midlertidig skolepaviljong fra entrésiden, med lekeapparater og grøntområder i skolegården

Vikenin uusi koulu

Höganäs
Höganäsin kunnassa Viken kasvaa ja olemassa oleva Vikenin koulu tarvitsi kipeästi sekä remonttia että laajennusta. Niinpä päädyttiin rakentamaan suuri tilapäinen koulu Expandian moluuleilla...
Lue lisää
Uteområdet til midlertidig ungdomsskole

Vestsidenin yläaste, Kongsberg, Norja

Kongsberg
Vestsidenin yläaste Norjan Kongsbergissä oli erittäin vanha ja rapistunut. Niinpä kunta päätti purkaa vanhan ja rakentaa samalle paikalle uuden koulun kahdessa vuodessa. Rakentamisprojektin ajaksi pystytettiin 2'270 m² väistötilat.
Lue lisää
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solbergan koulu

Hägersten
Solbergan koulun pihalla on kaksi tiilenpunaista koulupaviljonkia. Vanha rakennus kävi koulun tarpeisiin pieneksi ja vaati kunnostusta.
Lue lisää
Sandkasse og huskestativ utenfor 2 etasjes skolebygg

Rebbelbergan koulu

Ängelholm
Ängelholmin kunnalla on jatkuva pula peruskoulun oppilaspaikoista. Koska tarve on vaihdellut ajan saatossa, on ollut järkevää toimittaa laajennusosia jaksoittain.
Lue lisää
Midlertidig skole

Hultsbergin koulu, Karlstad

Karlstad
Hultsbergin koulu Karlstadissa on yksi Expansion suurimmista moduulikouluista. Koulun 3 242 m² rakennettiin useassa osassa vuosina 2016–2017, jotta kiinteä koulu saadaan kunnostettua.
Lue lisää
Skolevei med lyktestolper, høye trær og skolebygg

Herrängin koulu

Herräng, Tukholma
Asiakkaalla oli kaksi ongelmaa – ensinnäkin kaupungin osassa oli pulaa oppilaspaikoista ja toisekseen vanha koulu kaipasi peruskorjausta.
Lue lisää
Moderne Expandia skolemoduler, modell S3000

Ekensin koulu, Tukholma

Hammarby, Tukholma
Ekensin koulu keskellä Hammarbyn Sjöstadia on loistava esimerkki siitä, kuinka 450 oppilaan kolmikerroksinen koulu rakennetaan nopeasti. Eikä se edes tunnu tilapäiselle.
Lue lisää
Expandia skolemoduler Årstaskolen

Årstaskolan, Tukholma

Gullmarsplan, Tukholma
Expandian ensimmäinen kolmikerroksinen S3000 tilapäiskoulu rakennettiin 2017 kesällä Gullmarsplanille Tukholmaan.
Lue lisää