Siirrettävä koulu - Tilapäistä tilaa kouluille

Siirtokelpoinen Expandia-koulu

Expandian siirtokelpoiset moduulikoulut tarjoavat turvallisen, toimivan ja mukautuvan oppimisympäristön.
Modernit paviljonkikoulumme ovat valoisia ja avaria oppimistiloja joissa puhdas ja hyvä sisäilma on itseisarvo. Valmiiksi varustellut koulumoduulimme on vuokrattavissa juuri teidän tarpeisiinne soveltuvilla ehdoilla, tiloja ja sopimusta voidaan muokata tilatarpeiden muuttuessa. 

Expandia on apunanne kaikissa koulu- ja väistötilatarpeissa, kuinka voimme auttaa?

Väliaikaista lisätilaa koululle?

Kunnostustarvetta koulurakennuksissa? Koulun rakennusprojekti myöhässä? Tiedämme kokemuksesta, että tilan tarve voi joskus iskeä yllättäen. Expandian paviljonkikoulut ovat olemassa juuri sitä varten – nopeasti paikalleen saatavat, modernit ja rauhalliset Ruotsissa valmistetut opetustilat. Koulumoduulit ovat muuttovalmiina parhaimmillaan jopa 60 päivässä. Tervetuloa katsomaan, miten vuokraat tilasi Expandialta 

Siirtokelpoiset koulumoduulit

S3000 on Expandian uusin moduulisarja. Se on kehitetty vastaamaan erityisen korkeisiin suunnittelu-, äänieristys-, viihtyvyys- ja turvallisuusvaatimuksiin. S3000-moduulin voi rakentaa kolmeen kerrokseen, minkä vuoksi se on oiva ratkaisu pienelle tontille. 

S2000 on alkuperäinen moduulimallimme, se on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitaan hyvää ja toimivaa esiopetustilaa parhaaseen hintaan. Rakennukset ovat saatavilla yksi- ja kaksitasoratkaisuina. Tilat täyttävät rakennusvaatimukset ja ovat toimitettavissa käyttöönotto valmiina jopa 60 päivässä.  

Referenssit

Kirkonkylän paviljonkikoulu, Ranua

Ranua
Ranuan kirkonkylän koululle toteutettiin uudet 1200m² väistötilat Expandian moduuleilla.
Lue lisää

Lukkarin koulun väistötila, Kittilä

Kittilä
Kittilän Lukkarin koulun väistötiloissa on yhteensä kahdeksan luokkahuonetta. Luokkien koko on 55–56m², ja niiden välissä on pienryhmätiloja.
Lue lisää

Ruukinkankaan koulu, Suomussalmi

Suomussalmi
Suomussalmen Ruukinkankaan koulussa on oppilaita esikouluikäisistä yläkoululaisiin, yhteensä noin 500. Suomussalmen moduulikokonaisuudessa on tilat 14 luokalle.
Lue lisää
Midlertidig skolepaviljong fra entrésiden, med lekeapparater og grøntområder i skolegården

Vikenin uusi koulu

Höganäs
Vikenin koulu tarvitsi sekä remonttia että laajennus, jolloin päädyttiin rakentamaan tilapäinen koulu. Koulu rakennettiin 66 moduulista kahteen kerrokseen.
Lue lisää
Uteområdet til midlertidig ungdomsskole

Vestsidenin yläaste, Kongsberg, Norja

Kongsberg
Vestsidenin yläaste Norjan Kongsbergissä oli erittäin vanha ja rapistunut. Kunta päätti purkaa vanhan koulun ja rakentaa samalle paikalle uuden kahdessa vuodessa. Rakennusprojektin ajaksi pystytettiin 2270 m² väistötilat yhdistämällä S2000 -koulumoduuleja ja K2000 -toimistomoduuleja.
Lue lisää
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solbergan koulu

Hägersten
Solbergan koulun pihalla on kaksi tiilenpunaista koulurakennusta. Vanha koulurakennus jäi koulun tarpeisiin pieneksi ja vaati kunnostamista.
Lue lisää
Sandkasse og huskestativ utenfor 2 etasjes skolebygg

Rebbelbergan koulu

Ängelholm
Ängelholmin kunnalla on jatkuva pula peruskoulun oppilaspaikoista. Tarve on vaihdellut ajan myötä, joten on ollut järkevää toimittaa laajennusosia jaksoittain.
Lue lisää
Midlertidig skole

Hultsbergin koulu, Karlstad

Karlstad
Hultsbergin koulu on yksi Expansion suurimmista moduulikouluista. 3 242 m² koulu rakennettiin useassa osassa vuosina 2016–2017.
Lue lisää
Skolevei med lyktestolper, høye trær og skolebygg

Herrängin koulu

Herräng, Tukholma
Asiakkaalla oli kaksi ongelmaa – kaupungin osassa oli pulaa oppilaspaikoista ja vanha koulu kaipasi peruskorjausta. Tarvittiin kipeästi tilapäinen koulu
Lue lisää
Moderne Expandia skolemoduler, modell S3000

Ekensin koulu, Tukholma

Hammarby, Tukholma
Ekensin koulu on loistava esimerkki nopeasta rakentamisesta. Kolmikerroksinen koulu on rakennettu 117 S3000-moduulista, joista rakentui 20 luokkaa 450 oppilaalle. Koulu oli varusteltu ja käyttövalmis neljässä kuukaudessa.
Lue lisää