Toimistokontti on taakse jäänyttä aikaa – astu Expandia Moduulit Oy:n viihtyisiin moduulitiloihin

Expandia

Kun puhutaan väliaikaisista toimitiloista, tulee monelle mieleen työmaakoppi tai parakki, kirkkaan siniset seinät ja konttimainen muoto. Perinteinen työmaaparakki onkin toimiva ratkaisu lyhytaikaisiin työmaatarpeisiin, mutta harvoin väistötilan tai rakennustyömaalle nousevan työmaatoimiston tarve muutamaan viikkoon tai kuukauteen jää.

Toimiva arki lienee tavoitteena kaikilla työmaatoimistojen vuokrausta pohtivalla.
Toimivuus merkitsee ensisijaisesti sitä, että tarvittaville toiminnoille löytyy tilaa, mutta se on mitä suuremmissa määrin myös turvallisuutta, viihtyisyyttä ja joustavuutta. Toimivat tilat ovat asianmukaisesti varusteltuja, ilmastoituja ja lämmitettyjä ja ne mukautuvat muuttuviin tarpeisiin.

Toiminnallisuutta on myös se, että kuinka ketterästi ja nopeasti tilat toimitetaan rakennuspaikalle, rakennetaan, aikanaan puretaan, ja kuinka huoleton vuokrasuhde ja -aika asiakkaalle on.

Kustannustehokkaat väliaikaiset tilat

Ja sitten se hinta. Edellä mainittuja arjen sujuvuutta varmistavien ratkaisujen arvoa on vaikea mitata suoraan euroissa, mutta tunnettu tosiasia on, että toimivat tilat parantavat tuottavuutta sekä suoraan että välillisesti. Hyvin suunnitellut ja varustetut laadukkaat tilat lisäävät työntekijöiden  tehokkuutta ja sitoutumista ja vähentävät sairauspoissaoloja, mikä vaikuttaa positiivisesti yrityksen tulokseen pidemmällä aikavälillä.

Vuokran suuruudella on kuitenkin väliä, ja sen vuoksi Expandia voi ylpeänä ilmoittaa, että se pystyy tarjoamaan kaiken edellä mainitun kilpailukykyiseen hintaan.
– Se on oikeastaan monen asian ja niistä aiheutuvan positiivisen kierteen ansiota, toteaa Expandia Moduulit Oy:n toimitusjohtaja Janne Suntio.

Expandian moduulirakentamisessa yhdistyvät Suntion mukaan edellä mainittu huolellinen suunnittelu sekä laadukas toteutus. Moduulit on suunniteltu siten, että ne saadaan pienin muutoksin räätälöityä vastaamaan mitä moninaisimpia käyttötarkoituksia päiväkodeista kouluihin, toimistoiksi, majoituskäyttöön, vastaanottotiloiksi, terveyskeskuksiksi ja jopa sairaaloiksi.

Laadukas toteutus pitää sisällään harkitut materiaalivalinnat, huolellisen rakentamisen sekä pystytyksen. Korkea laatu puolestaan varmistaa sen, että moduulit kestävät useita käyttökierroksia ja kierrätettävyys taasen mahdollistaa sen, että asiakas saa nauttia laadukkaista ratkaisuista edullisesti.

– Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen väliaikaisten tilojen kokemuksen, ja se pitää sisällään myös kustannustehokkuuden, kiteyttää Suntio.

Nykyaikaiset tilapäistilat

Expandian standardeilla toteutettu moduulirakentaminen on siis vastaus nykyarjen tilatarpeisiin.

– Kaukana ollaan työmaakoppi- ja parakkiajattelusta ja hyvä niin, koska väliaikaisten tilojen tarve on usein useista kuukausista vuosiin. Mikäli väistötilat ovat oikeasti toimivat ja viihtyisät, ei niistä välttämättä ole kiire pois – etenkin, kun moduuleista rakennettuja tiloja voidaan tarpeen mukaan helposti laajentaa, jos tarve niin vaatii. Näin saadaan lisäaikaa suurempien remonttien ja rakennushankkeiden toteuttamiseen, ehkä myös niiden siirtämiseen kohti parempia aikoja, kertoo Suntio.

Kokeile erilaisia toimistotilaratkaisuja konfiguraattorimme avulla – saat kustannusarvion saman tien.

Haluatko tietää enemmän? Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, minkälaiset moduuliratkaisut vastaisivat tarpeisiinne, mitä kaikkea toimistotilojen vuokraus pitää sisällään ja miten urakka etenee.

Ota yhteyttä!