• töihin meille?

    Suhteemme asiakkaisiin ja työntekijöihimme perustuu kolmeen keskeiseen arvoon:
    turvallisuus, sitoutuminen ja yhteisöllisyys. Olemme aidosti kiinnostuneita, tuemme aina toisiamme ja haluamme pitää myös hauskaa työssämme. Kutsumme tätä Expandia-hengeksi. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä. Käy katsomassa, olisiko meillä jotain juuri sinulle sopivaa tarjolla!

Expandian henki

Välittäminen ja tiimihenki

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Uskomme vahvasti, että avoin työilmapiiri sekä lyhyet päätöksentekopolut, joissa työntekijöiden sitoutuminen ja osaaminen pääsevät oikeuksiinsa, ovat tärkeä syy siihen, miksi me Expandialla nautimme työstämme niin paljon.

Työskentelemme pitkäjänteisesti kohti selkeästi määriteltyjä tavoitteita, jotka tähtäävät sekä yrityksen toiminnan että henkilöstön kehittämiseen. Tarjoamme työntekijöille erilaisia ​​etuja, kuten säännölliset terveystarkastukset, runsas hyvinvointiraha sekä mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.
Lue lisää meistä vastuullisuusraportistamme ->

Oletko juuri valmistunut? Olemme aina kiinnostuneita vastavalmistuneista sekä työhönsä sitoutuneista henkilöistä, jotka haluavat työskennellä rakennus- ja kiinteistöalalla.
Lähetä meille ansioluettelosi ->

Mitä expandia-henki merkitsee sinulle?

Miten yrityskulttuurimme puetaan sanoiksi? Annetaan työntekijöidemme kertoa.

Katarina expandiaandan

Expandia-henki pitää sisällään arvomme, kulttuurimme sekä vahvuutemme. Vaikka toimistomme onkin jakautunut ympäri Pohjoismaita seitsemään eri toimipisteeseen, kuulumme kaikki vahvasti yhteen. Kaikki keskustelevat keskenään, riippumatta työtehtävistä. Työskentelemme samansuuntaisesti ja positiivisessa hengessä. Autamme toisiamme saavuttamaan tavoitteita, jotka vievät eteenpäin yritystä, joka on luultavasti koko Ruotsin ja ehkäpä jopa koko Pohjoismaiden paras työnantaja.”

- Katarina, Expandian hallintojohtaja vuodesta 2012

expandiaandan martin

Minulle Expandia-henki tarkoittaa ensisijaisesti #sitoutumista ja #tiimityötä. Olen ylpeä siitä, että saan työskennellä Expandialla. Työskentelemme yhdessä ja sitoutuneesti sen eteen, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Ilo ja intohimo saavat meidät parantamaan jatkuvasti toimintaamme. Tämä on tiimityötä parhaimmillaan! Työskentelemme positiivisessa hengessä, samaan suuntaan ja autamme toisiamme saavuttamaan tavoitteita, jotka vievät yritystä eteenpäin. Luultavasti Ruotsin tai ehkä Pohjoismaiden paras työnantaja.”

- Martin, Expandian myyntipäällikkö vuodesta 2012

Eva-lena Expandia

Minulle Expandia-henki tarkoittaa sitä, että me kaikki paneudumme innokkaasti ja sitoutuneesti jokaiseen tehtävään saavuttaaksemme tavoitteet yhdessä. Se saa aikaan me-tunteen. Olen ylpeä siitä, että saan työskennellä näin asiantuntevassa yrityksessä. Työskentelemme samansuuntaisesti positiivisessa hengessä. Autamme toisiamme saavuttamaan tavoitteet, jotka vievät eteenpäin yritystä, joka on luultavasti Ruotsin ja ehkä myös Pohjoismaiden paras työnantaja.”

- Eva-Lena, myyjä Expandialla vuodesta 2012 lähtien