Töihin meille?

Meillä on aito halu olla alan paras työpaikka! Siksi työntekijöidemme hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Meille on myös tärkeää, että työntekijöidemme perheillä on kaikki hyvin ja he saavat kaiken irti vapaa-ajastaan. 

Haluaisitko sinä olla yksi meistä? Ota yhteyttä tai jätä avoin työpaikkahakemuksesi. 

Expandian henki

– välittäminen ja tiimihenki

Yrityksemme hengittää positiivista Expandian ilmapiiriä, jonka perustajamme Kjell Sköld on luonut taloon. Ilmapiiristä huolehditaan valitsemalla yritykseen vain parhaat työkaverit. Yrityksen henkeä kuvaa hyvin, että meillä on mukavaa yhdessä, olemme aidosti kiinnostuneita toisistamme ja välitämme toisistamme. Asetamme toisemme aina etusijalle. 

Expandian tärkein voimavara on ihmisissä. Avoin ja lämmin ilmapiiri saa kaikki viihtymään työssään. Vaikuttaminen yrityksen asioihin on helppoa, sitoutunut henkilökuntamme saa osallistua päätöksentekoon. Siksi me kaikki viihdymme työssämme. 

Teemme töitä pitkällä tähtäimellä tarkkaan määriteltyjen päämäärien saavuttamiseksi. Tähtäämme sekä toimintamme että henkilökuntamme jatkuvaan kehittämiseen. Meillä luontaisetuihin kuuluvat mm. säännölliset terveystarkastukset, runsaat hyvinvointia edistävät edut ja mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Voit tutustua tarkemmin hyvinvointiohjelmaamme työhyvinvointiselvityksessämme. 

Tänään meillä on yhtiössä 62 työntekijää, mutta kasvamme kovaa vauhtia ja siksi ovemme ovat jatkuvasti avoinna päteville ja mukaville rakennusalan ammattilaisille. 

Juuri nyt etsimme projektipäällikköä pääkonttorillemme Vesteråsiin. Lue lisää »

Laitathan hakemuksesi!