Töihin meille?

Meillä on aito halu olla alan paras työpaikka! Siksi työntekijöidemme hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Meille on myös tärkeää, että työntekijöidemme perheillä on kaikki hyvin ja he saavat kaiken irti vapaa-ajastaan.

Haluaisitko sinä olla yksi meistä? Ota yhteyttä tai jätä avoin työpaikkahakemuksesi.

Expandian henki

– välittäminen ja tiimihenki

Yrityksemme hengittää positiivista Expandian ilmapiiriä, jonka on perustajamme Kjell Sköld taloon luonut. Ilmapiiristä huolehditaan valitsemalla yritykseen vain parhaat työkaverit. Henkeä yrityksessä kuvaa hyvin, että meillä on mukavaa yhdessä, olemme aidosti kiinnostuneita ja välitämme toisistamme. Asetamme toisemme aina etusijalle.

Expandian tärkein voimavara on ihmisissä. Avoin ja lämmin ilmapiiri saa kaikki viihtymään työssään. Vaikuttaminen yrityksen asioihin on helppoa, kun sitoutunut henkilökuntamme saa osallistua päätöksentekoon. Siksi me kaikki viihdymme työssämme.

Teemme töitä pitkällä tähtäimellä tarkkaan määriteltyjen päämäärien saavuttamiseksi ylläpitämiseksi. Tähtäämme sekä toimintamme ja henkilökuntamme jatkuvaan kehittämiseen. Meillä luontaisetuihin kuuluvat mm. säännölliset terveystarkastukset, runsaat hyvinvointiin tähtäävät edut ja mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Voit tutustua tarkemmin hyvinvointiohjelmaamme työhyvinvointiselvityksessämme.

Tänään meillä on yhtiössä 62 työntekijää, mutta kasvamme kovaa vauhtia ja siksi ovemme ovat jatkuvasti avoimina päteville ja mukaville rakennusalan ammattilaisille.

Juuri nyt etsimme projektipäällikköä pääkonttorillemme Vesteråsiin. Lue lisää »

Laitathan hakemuksesi!