Esittelyssä asennustyönjohtaja Raimo Tauriainen

Expandia

Nimitysrintamalla tapahtuu: Expandian asennuksista, muutostöistä ja purkutöiden toteutuksesta sekä valvonnasta vastaavana asennustyönjohtajana aloitti vuodenvaihteessa Raimo Tauriainen. Nimike on uusi, mutta henkilö sen takana hyvinkin tuttu niin yritykselle kuin asiakkaillekin jo vuosien takaa.

Tauriainen aloitti Expandian palveluksessa vuonna 2020. Alkuun hän hoiti edellä mainittuja tehtäviä määräaikaisella sopimuksella, mutta vuodenvaihteessa hänen asemansa vakinaistettiin. Ennen nykyistä työnantajaa Tauriainen asensi Expandian moduulitiloja alihankkijan palveluksessa. Rakennusalalla kirvesmieheksi kouluttautunut Tauriainen on toiminut lähes kaksikymmentä vuotta.

Asennustyönjohtaja Tauriaisen tehtäviin kuuluvat uusien projektien asennuksiin osallistuminen sekä tarvittavien materiaalien ja resurssien hankkiminen kulloisellakin paikkakunnalla. Olennainen osa työnkuvaa on myös osallistua projektikohteiden käytönaikaisten huolto- ja ylläpitotehtävien suorittamiseen koko Suomen alueella.

– Työmaat sijaitsevat laajalla alueella Inkoosta Kittilään, mikä tarkoittaa taajaa matkustamista. Mutta kun on mielekäs työ, on sen perässä mukava reissatakin, Tauriainen kertoo.

Asennusjohtajan työnkuva onkin monipuolinen pitäen sisällään itse tekemistä, kokonaisuudesta huolehtimista sekä yhteistyötä paikallisten yritysten ja viranomaisten kanssa. Helposti lähestyttävälle ja ulospäin suuntautuvalle Tauriaiselle vaihteleva työnkuva on mieluinen, eikä kehuilta säästy Expandiakaan.

– Expandia pitää hyvää huolta työntekijöistään. Se on yrityksenä eteenpäin menevä, mikä sopii minulle hyvin, koska tavoittelen omassa tekemisessänikin aina tehokkuutta ja  taloudellisuutta.

Raimo Tauriainen

asennustyöjohtaja