• Helppo suunnitella

Rakennusprojektien läpivieminen saattaa olla hyvinkin haasteellista.
Onneksi jotkut asiat ovat helppoja – Expandia toimittaa muuttovalmiit ja eri tarpeisiin räätälöidyt koulut ja toimistot kohteisiin 30 päivässä.

Jo vuodesta 1989 lähtien olemme toimittaneet tuhansia väliaikaisia tiloja erilaisiin tarpeisiin. Nopeutemme ja luotettavuutemme ovat tehneet meistä yhden Pohjoismaiden suurimmista tilapäisten tilojen toimittajista.

Expandia tarjoaa tilapäisiä tiloja

MUUTTOVALMISTA 30 PÄIVÄSSÄ – NÄIN SE TAPAHTUU

Tarveanalyysi ja suunnittelu

Ensimmäinen askel moduuliprojektin onnistuneeseen toteutukseen on tarveanalyysi sekä suunnittelu. Laaditaan yhdessä suunnitelma, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne. Staattiset laskelmat, tuulikuormat jne. saadaan helposti laskettua kauttamme. Autamme myös tarvittavien dokumenttien, kuten piirustusten, työ- ja paloturvallisuussuunnitelmien, energialaskelmien sekä esteettömyysselvitysten kanssa.

Projektikatselmus

Suunnittelun jälkeen on projektikatselmuksen aika. Expandian projektijohtaja käy asennuspaikalla kanssasi läpi maaperän ominaisuuksia, infrastruktuuria, kulkuyhteyksiä sekä muita tekijöitä, jotka vaikuttavat tulevan rakennuksen sijoittumiseen sekä toimivuuteen.

Projektiaikataulu

Katselmuksen jälkeen on aika laatia projektille yksityiskohtainen aikataulu. Aikataulun laatimiseen vaikuttavat muun muassa rakennuslupaprosessi, maanrakennustyöt, kuljetukset, tuotteiden, materiaalien sekä kalusteiden toimitusajat. Aikaa on varattava myös sähkö-, vesi- ja viemärijärjestelmille – ne rakennuttajan kannattaa tilata hyvissä ajoin.

Maanrakennus- ja muut urakat

Voit hyödyntää Expandian laajaa ja toimivaa yhteistyöverkostoa muun muassa maanrakennustöihin, vesi- ja viemäröintiurakoihin, hälytysjärjestelmien asennustehtäviin sekä verkkoyhteyksiin.  

Moduuleiden asennus

Expandia huolehtii – totta kai – moduulien asennusprosessista kuljetuksineen, moduulien nostoineen, rakentamisineen sekä LVI- ja sähkötöineen.

Projektinhallinta toteutusvaiheessa

Expandia työskentelee projektin aikana tiiviisti rakennuttajan valvontavastaavan kanssa omavalvontojen ja todistusten osalta. Tavoitteena on, että projekti sujuu kaikin puolin mutkattomasti ja aikataulu pitää.

Muuttokatselmus

Luovutuksen yhteydessä tehdään yhteinen muuttokatselmus. Varmistetaan, että luovutetut tilat vastaavat siitä laadittuja asiakirjoja sekä sopimuksia. Sen jälkeen onkin aika kiertää tilat yhdessä vuokralaisten kanssa. Opastamme heidät hyvään alkuun. 

Muutto(juhla)

Kun tarkastus on valmis, voitte muuttaa tiloihin ja aloittaa muuttojuhlat!

Arvioitaisiinko rakennuspaikkasi yhdessä?

Tulemme mielellämme suunnittelemaan ja ideoimaan kanssasi paikan päälle, veloituksetta tietenkin. Toimivin ratkaisu löytyy helposti, kun olemme nähneet rakennuspaikan. Nähdään pian!

MIKÄ EROTTAA MEIDÄT MUISTA?

Moduulivalmistajia on vaikea vertailla keskenään. Tässä on joitain asioita, jotka tekevät Expandiasta turvallisen valinnan.

NYT JOKAINEN VOI SUUNNITELLA OMAN TOIMISTONSA

Tarvitsetko lisää tilaa? Suunnittele konfiguraattorimme avulla toimitilat viidessä minuutissa. Saat kustannusarvion saman tien ja kaikki toimitetaan 30 päivässä.

Väliaikaisilla päiväkotitiloilla on väliä

Expandian siirtokelpoiset päiväkotitilat ovat vähintään yhtä hyvät kuin pysyviksi tarkoitetut tilat. Se onnistuu panostamalla erityisesti tiettyihin yksityiskohtiin. Napsauta numeroita ohessa saadaksesi lisätietoa.

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

3 000 KOHDETTA VUODESTA 1989 ALKAEN

Jo 30 vuoden ajan olemme toimittaneet tuhansittain tilapäisiä tiloja kouluille, päiväkodeille, yrityksille, yhteisöille sekä asumiseen. Tutustu ratkaisuihin, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme.