Keravan Energia

Expandia

Lisätilan tarve oli kriittinen. Käytössä olleet toimitilat olivat tulleet tiensä päähän, eikä niitä kannattanut laajentaa. Uusien toimitilojen rakentaminen ei ollut vielä muista syistä ajankohtaista. Keravan Energialla oli pulma ja Expandialla siihen ratkaisu.

Järkevä väliaikaisratkaisu

Keravan kaupungin ja ja Sipoon kunnan yhteisomistuksessa oleva Keravan Energia -energiayhtiö havahtui tilanteeseen, etteivät tilat enää riitä. Työntekijämäärä oli kasvanut, vanhoja toimitiloja ei kuitenkaan kannattanut enää laajentaa, eikä uutta ollut syytä lähteä toteuttamaan kiireessä. Oli mietittävä väliaikaista ratkaisua.

Ja sehän on Expandian erikoisalaa.

Expandia toimitti Keravalle seitsemän kappaletta K2000-toimistomoduulia, jotka pitävät sisällään toimistotiloja sekä neuvottelu- ja taukotilat. Yhteensä lisätilaa saatiin 200 neliömetriä. Se riittää tällä erää, mutta kumpikin osapuoli on varautunut tarpeen vaatiessa laajentamaan väliaikaisrakennusta, mikäli uuden toimitilarakennuksen rakentamishanke viivästyy.

– Moduulien kanssahan se on helppoa. Keravan tapauksessa laajennus tehtäisiin lisäämällä rakennukseen toinen kerros, kertoo Expandia Suomen toimitusjohtaja Janne Suntio.

Keravan Energian toiveena oli saada käyttöönsä valoisat, viihtyisät ja toimivat tilat toimistokäyttöön.

– Asiakas oli hyvin valmistautunut, mikä helpotti meidän työtämme. Tilaajalle kuuluvat vaiheet, kuten perustusten teko sekä sähkö-, vesi- ja viemäröintiliittymät olivat valmiina, kun moduulit saapuivat tontille. Meidän ei tarvinnut väistellä mitään eikä odotella ketään, vaan saimme hoitaa rauhassa oman osuutemme, Suntio jatkaa.

Katso video Keravan Energian toimistosta