Kirkonkylän koulu, Ranua

, ,

Ranuan kirkonkylän koululle toteutettiin uudet väistötilat Expandian moduuleilla. Yhteensä tilaa tuli 1200m², ja uusi moduulikoulu pystytettiin vanhemman, pienemmän elementtikoulun viereen koulun pihapiiriin. Ranuan kirkonkylän koulussa opiskelee noin 200 alakoululaista.

Lue lisää

Lukkarin koulu, Kittilä

, ,

Kittilän Lukkarin koulun väistötiloissa on yhteensä kahdeksan luokkahuonetta. Luokkien koko on 55–56m², ja niiden välissä on pienryhmätiloja. Koulurakennus muodostaa L-kirjaimen muotoisen kokonaisuuden. Moduulikoulun yleisilme on valoisa ja moderni, ja moduulitiloissa on tarkoitus opiskella kolmen vuoden ajan.

Lue lisää

Vikenin uusi koulu

, ,

Vikenin koulu tarvitsi sekä remonttia että laajennus, jolloin päädyttiin rakentamaan tilapäinen koulu. Koulu rakennettiin 66 moduulista kahteen kerrokseen. Kaikki koulun toiminnot siirrettiin tilapäiseenrakennukseen rakennus- ja korjaustöiden ajaksi. Moduuleista rakennetussa koulussa on 15 luokkahuonetta ryhmätyötiloineen 375 oppilaalle ja neljä taukotilaa henkilökunnalle. Jokainen luokka on mitoitettu 25 oppilaalle. Kunta vastasi itse projektin maa- ja perustustöistä. Kiinteistöllä oli tarvittavat liitännät valmiina, mikä mahdollisti ...

Lue lisää