Östran sairaala, Göteborg

, ,

Östran sairaala Göteborgissa vuokrasi Expandialta kaksi tilapäistä rakennusta. Kirurgisen osaston vastaanotto on toiminut kokonaisuudessaan tiloissa vuodesta 2014. Vuoden 2017 keväällä tiloihin tehtiin laajennus ja vuoden 2018 syksyllä leikkausosastolle rakennettiin vielä uusi paviljonki. Sairaalaympäristön rakennuksille on kovat laatuvaatimukset – tilojen on oltava steriilejä ja helppokulkuisia, niissä tulee olla hyvät hälyytys- ja kutsujärjestelmät. Expandia toimitti Östran sairaalan 26:n K2000-moduulin kaksikerroksisen kahden rakennuksen ...

Lue lisää

Landskrona Energi

, ,

Landskrona Energin henkilökunnalla oli ahdasta nykyisissä toimitiloissaan ja hellä oli kova tarve saada lisää projekti- ja kokoustilaa. Expandian 33 K200-toimistomoduulia toivat tähän ratkaisun. Hevosenkengän muotoon rakennettu yksikerroksinen 950 m² toimistorakennus toi tilat 30 työntekijälle, kokouksille ja yhdessä ololle.

Lue lisää

Brenntag

, ,

Suuren kasvun vuoksi tuli Brenntagilla eteen tilanne, että he tarvitsivat kiireesti lisää toimisto-, kokous- ja ruokailutiloja. Expandian avulla he löysivät kuitenkin nopeasti sopivan ratkaisun tilatarpeisiin. Brenntagin 1200 m² toimisto koostuu 40:stä K2000-moduulista. Toimiston kaksi kaksikerroksista rakennusta ovat yhteydessä toisiinsa. Rakennuksista löytyy toimisto- ja laboratoriotilat, yhteinen ruokasali ja oleskelutiloja.

Lue lisää