Toimistorakennus, Rovaniemen kaupunki

, ,

Rovaniemen kaupungille rakennettiin 52 moduulielementin muodostama kaksikerroksinen toimistorakennus. Rovaniemen kaupungin teknisen toimialan henkilöstö siirtyi tiloihin tammikuussa 2020 ja toimii uusissa tiloissa ainakin vuoteen 2024 asti. Mäntyvaarantiellä sijaitseva rakennus sisältää yhteensä 66 toimistohuonetta, valtuustosalin, kokoustiloja ja saniteetti- ja pukutilat. Toimistorakennuksen kerrosala on 1472m² ja huonekorkeus 2700mm.

Lue lisää

Östran sairaala, Göteborg

, ,

Östran sairaala vuokrasi Expandialta kaksi tilapäistä rakennusta. Kirurgisen osaston vastaanotto on toiminut kokonaisuudessaan tiloissa vuodesta 2014. Vuoden 2017 keväällä tiloihin tehtiin laajennus ja vuoden 2018 syksyllä leikkausosastolle rakennettiin vielä uusi rakennus. Sairaalarakennuksilla on kovat laatuvaatimukset – tilojen on oltava steriilejä ja helppokulkuisia ja niissä tulee olla hyvät hälyytys- ja kutsujärjestelmät. Expandia toimitti Östran sairaalan 26 K2000-moduulin kaksikerroksisen kahden rakennuksen kokonaisuuden ...

Lue lisää

Landskrona Energi

, ,

Landskrona Energillä oli ahdasta toimitiloissaan ja he tarvitsivat lisää projekti- ja kokoustilaa. Lisää tilaa saatiin Expandian 33 K2000-toimistomoduulilla. Moduuleista rakennettiin hevosenkengän muotoon yksikerroksinen 950 m² toimistorakennus, jossa on tilat 30 työntekijälle, kokouksille sekä yhdessä ololle.

Lue lisää

Brenntag

, ,

Suuren kasvun myötä Brenntag tarvitsi kiireesti lisää toimisto-, kokous- ja ruokailutiloja. Expandian avulla he löysivät nopeasti sopivan ratkaisun tilatarpeisiin. Brenntagin 1200 m² toimisto koostuu 40:stä K2000-moduulista. Toimiston kaksikerroksiset rakennukset ovat yhteydessä toisiinsa. Rakennuksista löytyy toimisto- ja laboratoriotilat, yhteinen ruokasali ja oleskelutiloja.

Lue lisää

Alfa Laval, Ronneby

, ,

Teollisuusyhtymä Alfa Lavalilla on 24 uutta K2000-moduulia kahdessa kerroksessa. Tiloissa on avokonttoritilaa ja muutama pienempi toimisto- ja kokoushuone.

Lue lisää

Akademiska Hus, Tukholma

, ,

Akademiska Hus:llä on Expandian toimisto- ja opetustilaa. Tilat koostuvat 20 toimistosta ja kolmesta suuresta luentosalista. Kokonaisuudessaan 730 m² tilat muodostuvat 26:sta K2000-moduulista.

Lue lisää