Östran sairaala, Göteborg

, ,

Östran sairaala vuokrasi Expandialta kaksi tilapäistä rakennusta. Kirurgisen osaston vastaanotto on toiminut kokonaisuudessaan tiloissa vuodesta 2014. Vuoden 2017 keväällä tiloihin tehtiin laajennus ja vuoden 2018 syksyllä leikkausosastolle rakennettiin vielä uusi rakennus. Sairaalarakennuksilla on kovat laatuvaatimukset – tilojen on oltava steriilejä ja helppokulkuisia ja niissä tulee olla hyvät hälyytys- ja kutsujärjestelmät. Expandia toimitti Östran sairaalan 26 K2000-moduulin kaksikerroksisen kahden rakennuksen kokonaisuuden ...

Lue lisää

Landskrona Energi

, ,

Landskrona Energillä oli ahdasta toimitiloissaan ja he tarvitsivat lisää projekti- ja kokoustilaa. Lisää tilaa saatiin Expandian 33 K2000-toimistomoduulilla. Moduuleista rakennettiin hevosenkengän muotoon yksikerroksinen 950 m² toimistorakennus, jossa on tilat 30 työntekijälle, kokouksille sekä yhdessä ololle.

Lue lisää

Brenntag

, ,

Suuren kasvun myötä Brenntag tarvitsi kiireesti lisää toimisto-, kokous- ja ruokailutiloja. Expandian avulla he löysivät nopeasti sopivan ratkaisun tilatarpeisiin. Brenntagin 1200 m² toimisto koostuu 40:stä K2000-moduulista. Toimiston kaksikerroksiset rakennukset ovat yhteydessä toisiinsa. Rakennuksista löytyy toimisto- ja laboratoriotilat, yhteinen ruokasali ja oleskelutiloja.

Lue lisää