TEKNINEN SELOSTE B2000

, ,
careofhaus

MODUULIN MITAT
Moduulin ulkomitat: leveys x pituus x korkeus
3,0 x 9,6 x 3,3 m.
Sisäkaton korkeus 2,6 m

RYÖMINTÄTILAINEN ALAPOHJA
Huoneistossa linoleumimatto. Linoleumimatto sisäänkäynnissä, käytävillä ja WC-tiloissa, joissa on taitettu sokkeli. Lattialastulevy, poikittaispalkit, mineraalivilla, lastulevy.

YLÄPOHJA 3°
Poikittaispalkit, mineraalivilla. Kulutusta kestävä muovikalvo, harvalaudoitus, kipsilevy, kipsilaatta.

IKKUNAETUSEINÄ
"Wafertex", jossa puupaneelikuviointi. Rima ilmaväliä varten, puukuitulevy. Pystytuet, mineraalivilla. Kulutusta kestävä muovikalvo, kipsilevy.

IKKUNAETUSEINÄ
"Wafertex", jossa puupaneelikuviointi. Rima ilmaväliä varten, kuitukipsi. Pystytuet, mineraalivilla. Kulutusta kestävä muovikalvo, kuitukipsi.

PÄÄTYSEINÄ
"Wafertex", jossa puupaneelikuviointi. Rima ilmaväliä varten, kuitukipsi. Pystytuet, mineraalivilla. Kulutusta kestävä muovikalvo, kuitukipsi.

SISÄSEINÄ huoneiston ja sisäänkäynnin/käytävän välillä (kantava)
Kuitukipsi, pystytuet, mineraalivilla. Kuitukipsi

SISÄSEINÄT SIIRRETTÄVÄÄN WC-KONTTIIN PÄIN
Kuitukipsi, pystyrunko, mineraalivilla, kipsilevy

JÄRJESTELMÄN SISÄSEINÄT
Valmiiksi käsitelty kipsilevy, jossa maalattu lasikuitukangas. Pystyrunko, mineraalivilla.

OVET JA IKKUNAT
Ulko-ovi puuta tai alumiinia. Ikkunat joko kiinteät tai sisäänpäin avautuvat (drej-kippijärjestelmä). Sisäovet sisäänkäynnin/käytävän ja huoneiston välillä. Sisäovet siirrettävään WC-konttiin.

VEDENPOISTO KATOLTA
Vedenpoisto katolta räystäskourun sekä syöksytorvien avulla julkisivun puolelta.

SISÄPUOLEN PINTAKERROS
Seinien pinnoissa valkoiseksi maalattu lasikuitukangas. Kattolevyt maalattu valkoisiksi. Huoneistossa kuviollinen linoleumimatto, sisäänkäynnissä/käytävässä muovimatto ja kosteissa tiloissa taitettu sokkeli. Seinämatto siirrettävässä WC-kontissa.

ILMANVAIHTO
Jokaisessa huoneistossa on erillinen ilmanvaihtoyksikkö. Aggregaateissa on sisäänrakennetut suodattimet tulo- ja poistoilmalle ja lämmönvaihdin. Poistoilmakanavien liitäntä siirrettävästä WC-kontista ja keittiöstä/keittokomerosta.

LÄMMITYS
Lämmitys tapahtuu suojamaadoitetuilla sähköpattereilla, joita säädellään sisäänrakennetun elektronisen termostaatin avulla.

KAIHTIMET
Kaikissa huoneissa on sälekaihtimet ikkunoiden sisäpuolella.

VALAISTUS
Huoneiston kattovalaistus pistevalaisimilla. Loisteputkivalaisimet katossa aulassa, keittokomerossa/keittiössä sekä siirrettävässä WC-kontissa. Siirrettävässä WC-kontissa myös seinävalaisin. Lamppupistorasiat katossa sisäänkäynnin yhteydessä / käytävässä sekä huoneistossa jokaisen ikkunan luona.

SÄHKÖASENNUS
Jokaisessa huoneistossa on oma liitäntäpiste sähköjohdoille. Huoneistoissa on erilliset pääkatkaisimet.

PERUSTUS/SOKKELI
Perustus tehdään kohdekohtaisen piirroksen mukaisesti. Perustus peitetään harvalaudoituksella.


Viisi yleisintä myyttiä moduulirakennuksista

Surullisen näköinen rakennus, jossa on puutteellinen sisäilma ja toimimaton äänieristys? Vaikka moduulirakentaminen yleistyy niin yksityisellä ...

Lue lisää

Expandian moduulit valmistetaan uudelleenkäytettäviksi

Siirtokelpoisia rakennuksia suunnitteleva ja valmistava Expandia on kasvava kiertotalousyritys. –Moduulirakennuksemme ovat täysin kierrätettäviä ja uudelleenkäytettäviä, ...

Lue lisää

Expandian moduulikoulut väistötilaratkaisuna

Tarve siirtää toiminta väistötiloihin saattaa ilmetä akuutisti esimerkiksi rakennusprojektin myöhästyessä, tai rakennuksen äkillisen kunnostustarpeen ilmetessä. ...

Lue lisää

Oppilaat ja opettajat viihtyvät moduulikoulussa Suomussalmella

Suomussalmella on opiskeltu moduulikoulussa jo vajaan parin vuoden ajan. Ruukinkankaan koulun apulaisrehtori sanoo, että Expandian ...

Lue lisää

Rovaniemelle kohosi moduulitoimisto

Toteutimme Rovaniemen kaupungille 52 moduulielementin muodostaman kaksikerroksisen toimistorakennuksen. Mäntyvaarantiellä sijaitseva rakennus sisältää yhteensä 66 toimistohuonetta, ...

Lue lisää