Expandian tuotteet

, ,
careofhaus
 • Miksi kannattaa vuokrata eikä ostaa?
  Kantamalla vastuun vuokranantajan vastuun tiloistamme, voimme taata asiakkaidemme tyytyväisyyden. Vaikka tilapäisten tilojen pystyttäminen voi vaikuttaa yksinkertaiselle, sisältää toimenpide paljon erityisosaamista.
 • Kuinka moneen kerrokseen moduulit voidaan asentaa? 
  Meillä on erilaisia moduuliratkaisuja joita voidaan tavallisesti asentaa kahteen tai kolmeen kerrokseen. Keskustelkaa kanssamme teidän tilatarpeista, niin löydämme yhdessä teille kustannustehokkaimman ja parhaan ratkaisun.
 • Mihin käyttötarkoituksiin valmiit tilanne soveltuvat?
  Meillä on valmiita moduuleja kouluille, esi- ja varhaisopetukseen, toimistokäyttöön ja asumiseen soveltuviksi yksi- kaksi- ja kolmekerrosratkaisuiksi. Tämän vuoksi meidän on mahdollista pystyttää teille lyhyessäkin ajassa käyttövalmiit tilat. Mitää ei tarvitse rakentaa paikan päällä, vaan moduulit tulevat asennusvalmiina muutamassa viikossa.
 • Voimmeko suunnitella itse tilamme?
  Meillä on valmiita moduuleja kouluille, esi- ja varhaisopetukseen, toimistokäyttöön ja asumiseen soveltuviksi ratkaisuiksi. Tämä tarkoittaa, että meillä on monipuolisia standardiratkaisuja kussakin segmentissä joita voidaan yhdistellä toiveidenne mukaisesti. Lisäksi on mahdollista räätälöidä erikoisempia ratkaisuja perusmoduulista juuri niin kuin toivotte. Ottakaa rohkeasti yhteyttä mitä monimuotoisimmissa toiveissa ja suunnitelmissa.
 • Miltä liikuteltavat kohteenne näyttävät?
  Tutustu virtuaalisiin mallimoduuleihimme niin saat hyvän kokonaiskuvan miltä tilat näyttävät. Tai oleyhteydessä, niin sovitaan esittelykäynti valmiissa kohteessa.
 • Voiko WC-tilat siirtää toiseen paikkaan?
  Moduulimme ovat suurelta osin valmiiksi rakennettuja, mutta WC-tilojen siirtäminen on silti mahdollista, vaikkakin siitä syntyy lisäkuluja.
 • Minkälainen lattia moduuleissanne on?
  Expandian esiopetusmoduulissa on aina lattialämmitys vakiovarusteena, jotta lapset viihtyvät ja voivat leikkiä lattioilla vuoden jokaisena päivänä. Koululuokissa / oleskelutiloissa ja leikkihuoneissa / ryhmätyötiloissa on linoleumi pinta. Eteistiloissa ja vessoissa sekä tietyissä ryhmätyötiloissa käytämme kostean tilan matotusta.
 • Voiko julkisivun värin valita itse?
  Tottakai. Kaikki moduulimme ovat lähtökohtaisesti vaalean harmaita, mutta ne voidaan maalata minkä värisiksi ne sitten ikinä halutaankin. Me Expandiassa autamme mielellämme teitä värivalinnassanne. On kuitenkin muistettava, että vuokra-ajan päättyessä moduulit pitää palauttaa oletussävyihinsä, jotta ne voidaan nopeasti yhdistää muihin moduuleihin jossakin toisessa kohteessa.

NU ERÖVRAR VI FINLAND!

I några år har vi med intresse bevakat den finska marknaden. En expansion handlar mycket ...

Lue lisää

Expandia - 30 år i dag!

Den 15 mars 1989 blev Expandia Moduler AB registrerat hos Bolagsverket och vi började hyra ...

Lue lisää