• TILAA NIIN KUIN HALUAT

  Expandia S3000 vie ensimmäisenä opetustilat kolmeen kerrokseen. Tämä mahdollistaa suuremman määrän oppilaspaikkoja ilman, että tarvitaan lisää tonttialaa. Tonttiala tarkoittaa aina lisäkustannuksia, mutta rakentamalla kolmeen kerrokseen saadaan samalle tontille 50 % enemmän oppilaspaikkoja.

 • TILAA AJATELLA

  Hiljaisuus on erittäin tärkeä osatekijä, kun halutaan työrauhaa. S3000:ssa on luomaan tekemään erinomainen akustiikka ja äänieristys. Tämä parantaa huomattavasti oppilaiden mahdollisuutta keskittyä oppimiseen.

 • TILAA VIIHTYÄ

  S3000 on opetusympäristö johon halutaan tulla. Luokkahuoneiden ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja opetustilat täyttyvät piristävästä luonnon valosta. Hyvä valaistus ja suuri määrä luonnon valoa luo tilaan avaruutta ja viihtyvyyttä. Himmennettävät LED-valot mahdollistavat valaistuksen sääntelyn tarpeen mukaan. S3000 on pirteiden oppilaiden koulu.

 • TILAA HENGITTÄÄ

  Hyvälaatuinen hengitysilma ovat mielestämme modernin oppimisympäristön A ja O. Siksi olemme kehittäneet S3000-kouluihin täysin uudenlaisen tehokkaamman ja tasaisemman ilmastoinnin.

 • TILAA TOIMIA

  Meillä on ollut S3000-koulua kehittäessämme energiatehokkuus ajatuksissamme kaikissa yhteyksissä. Olemme onnistuneet luomaan sekä oppimisympäristön, luonnon ja taloudellisten kysymysten kannalta energiatehokkaan koulun, jossa oppilaat jaksavat ja viihtyvät, mutta myös luonto ja talousosasto kiittää.

 • TILAA & TURVAA

  S3000-kouluissa on korkein turvallisuus koskaan. Moduulit kykenevät kantamaan 4,5-luokan lumikuorman ja soveltuu siten Pohjolan jokaiseen perukkaan. Rakennus on paloturvallisuustestattu ja sillä on Ruotsissa myönnettävä BR1-paloturvallisuus luokittelu.

S3000-moduulijärjestelmä

Seuraavan sukupolven moduulijärjestelmä

Expandia S3000 on valmistettu, jotta te saatte kaiken tarvitsemanne tilan, paikasta riippumatta. Asiakkaidemme toiveet ja tulevaisuuden tarpeet huomioiden on luotu uusin ja modernein moduulijärjestelmä esiopetuksen tarpeisiin. Rakennus vaikuttaa ominaisuuksiltaan enemmän pysyvältä kuin liikuteltavalta rakennukselta. S3000:ssa olemme nostaneet rimaa kaikilla mittareilla niin laadussa kuin viihtyvyydessä. Tervetuloa tulevaisuuden esiopetukseen.

Ratkaisuehdotukset

Kyky keskittyä on oppimisen tärkein edellytys. Siksi olemme panostaneet erityisesti opetustilojen valoisuuteen, rauhallisuuteen, äänieristykseen ja erinomaiseen ilmanvaihtoon. Ratkaisuehdotukset on pyritty luomaan niin helposti kalustettaviksi kuin mahdollista. Luonnollisesti myös toiveille löytyy jouston varaa.

Varustelua & valinnan varaa

Meidän esiopetusmoduulimme ovat valmiiksi varusteltuja kattamaan lyhyemmän tai pidemmän aikavälin tilatarpeet.

Luokkahuoneissa on täydellinen AV-varustus, valko- ja ilmoitustaulu. Tilat ovat valoisia, avaria ja hyvin äänieristettyjä.

Eteiseen johtavat raput ja rampit niitä tarvitseville. Ulko-oven päällä on hämäräkytkimellä varustettavissa oleva valaistus ja suojaa antava katos.

 • Teknisk beskrivning S3000 Copy

  MODULMÅTT

  Modulyttermått;
  BxLxH= 3,0 x 9,6 x 3,475 m.

  Invändig takhöjd 2,7m.

  VENTILATION

  Ventilation via enhetsaggregat, dimensionerat för minimum 30 personer. Placerat i Entré/Korridor. Aggregatet har inbyggda filter för till- och frånluft och värmeväxlare. Rum har kanaliserad till och frånluft.

  UPPVÄRMNING /INOMHUSKLIMAT

  Uppvärmning sker med skyddsjordade lågtempererade el-radiatorer som regleras via inbyggd elektronisk termostat.

  I förskolor även varma golv via komfortvärme i större del av allrum, lekrum och entré.

  SOLAVSKÄRMNING

  Samtliga rum är försedda med invändiga persienner.

  BELYSNING

  Allmänbelysning dimensionerad för 500 lux via led-armaturer monterade mot undertak. Dimbar belysning på klassrums-/allrumssida. Fast belysning med närvarostyrning entré-/korridorsida.

  I WC och städutrymme led-armatur.

  Utomhusbelysning i led över entrédörr tänds antingen via strömbrytare och/eller skymningsrelä.

  AKUSTIK

  Takskivor i skolsal och grupprum är av fabrikat Knauf Danoline typ
  Tectopanel Tangent med ljudabsorptionsfaktor bättre än 0,6 alfa P enligt 
  Gyproc AB.

  Varje skolsal är utrustat med en ljudabsorberande anslagstavla av typen Lintex EDGE WALL.
  Korridorerna är försedda med stegljudsdämpande mattor.

  EL-INSTALLATION

  Varje skolenhet ansluts med elkabel dimensionerat för 32 Amp belastning. Huvudsäkring i byggnaden för 25 Amp belastning.

  Modulerna är inbördes sammankopplade i modulskarv med skarvdon dolda bakom demonterbar panel på hjärtväggen.

  Förskola: Bör ha en huvudsäkring på 32 Amp.

  GRUNDLÄGGNING /

  SOCKELINKLÄDNAD

  Grundläggning utgörs av 5 st. längsgående bärlinor av trä enl. objektsspecifik grundläggningsritning.

  Mellan modul och mark inklädes den ventilerade grunden med Minerit alternativt solitt trä.

solpaneler expandia moduler
aurinkopaneelit - luonnon ystäville

Tiesitkö, että esiopetusrakennuksemme voidaan toimittaa myös aurinkokennoilla varusteluna? Aurinkokennot ovat sekä ympäristö- että  kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään yhdistettynä. Aurikokennot asennetaan paviljongin katolle tuottamaan aurinkoenergiaa. Jos tuotatte enemmän aurinkosähköä kuin kulutatte, siirretään ylimääräinen sähkö sähköverkkoon. Tämän sähköverkkoon tuottamanne sähkön hinta vähennetään hankkimastanne lisäsähkön hinnasta, kun lisätarve iskee.

Referenssit

Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordalan päiväkoti, Halmstad Copy

Halmstad Kommun
Aivan raviradan tuntumassa Halmstadissa sijaitsee elokuussa 2017 avattu Nordalan päiväkoti. Kahden rakennuksen ja 36  Expandia S2000-moduulin päiväkoti muodostaa viisi päiväkotiryhmää, upealla leikkipihalla.
Lue lisää
Utelek forran midlertidig barnehage med høyblokk i bakgrunn

Storsegletin päiväkoti, Hammarby, Tukholma

Hammarby sjöstad
Hammarbyn Sjöstadin suositulle asuinalueelle tuli kesällä 2013 äkillinen lisätarve päiväkotipaikoille. Tukholman Koulukiinteistöt (SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB) vuokrasi 58 Expandia-moduulia tarpeeseen. Expandia on vuodesta 2008 ollut kaupungin puitetoimittaja.
Lue lisää
Hvite og grå moduler

Solgläntanin päiväkoti

Långaryd, Hylte kommun
Hylten kunnassa on huutava pula päiväkoti- ja esiopetuspaikoista. Koska tarve vaihtelee vuosi vuoden jälkeen, on moduulirakentaminen joustava tapa mukautua tilatarpeeseen.
Lue lisää
modulbarnehage expandia

Smaragdgatanin päiväkoti

Västra Frölunda
Västra Frölundassa sijaitsee Smaragdgatanin päiväkoti. Päiväkoti, jossa yhteensä 43 S2000-moduulia muodostavat 8 osastoa ja vastaanottokeittiön.
Lue lisää
Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordalan päiväkoti, Halmstad

Halmstad Kommun
Aivan raviradan tuntumassa Halmstadissa sijaitsee elokuussa 2017 avattu Nordalan päiväkoti. Kahden rakennuksen ja 36  Expandia S2000-moduulin päiväkoti muodostaa viisi päiväkotiryhmää, upealla leikkipihalla.
Lue lisää
paviljong barnehage expandia

Päiväkoti Milot, Sundbyberg

Sundbyberg
Sundbybergin kaupunkiin rakennettiin täysin uusi kaupunginosa, Ursvik. Uusien asuntojen räjähdymäinen rakentaminen toi mukanaan myös pulan esiopetustilojen riittävyydestä lapsiystävällisellä alueella.
Lue lisää
Midlertidig skole

Hultsbergin koulu, Karlstad

Karlstad
Hultsbergin koulu Karlstadissa on yksi Expansion suurimmista moduulikouluista. Koulun 3 242 m² rakennettiin useassa osassa vuosina 2016–2017, jotta kiinteä koulu saadaan kunnostettua.
Lue lisää
mariehäll midlertidig barnehage S2000

Dartanjangs gatan päiväkoti, Tukholma

Bromma, Tukholma
Mariehällsin alueen pula päiväkotipaikoista on suuri. Alueelle tarvitaan 27 uutta hoitoryhmää vuoteen 2022 mennessä. Dartanjangs gatan päiväkotiin rakennettiin 26 päiväkotimoduulin kaksikerroksinen 5 osastoinen päiväkoti 90 lapselle.
Lue lisää