• JOUSTAVAT RATKAISUT MODUULEILLA

  Expandian S3000 vie ensimmäisenä moduuliset opetustilat kolmeen kerrokseen, mikä tarjoaa suuremman määrän oppilaspaikkoja ilman, että tarvitaan lisää tonttialaa. Kun opetustilat ovat kolmessa kerroksessa, säästetään kustannuksissa ja saadaan samalle tontille 50 % enemmän oppilaspaikkoja.

 • TILAA AJATELLA

  Hiljaisuus on tärkeä osa työrauhaa. S3000:ssa on erinomainen akustiikka ja äänieristys, jotka edesauttavat työrauhaa. Työrauha antaa oppilaille mahdollisuuden keskittyä oppimiseen.

 • TILAA VIIHTYÄ

  S3000 on oppimisympäristö, johon halutaan tulla. Luokkahuoneiden ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon, ja opetustilat täyttyvät luonnonvalolla. Hyvä valaistus ja luonnonvalo luovat yhdessä tilaan avaruutta ja viihtyvyyttä. Himmennettävät LED-valot mahdollistivat valaistuksen säätämisen. S3000 on pirteiden oppilaiden koulu.

 • TILAA HENGITTÄÄ

  Hyvä sisäilma on modernin oppimisympäristön A ja O. Olemme kehittäneet S3000-kouluihin uuden tehokkaamman ja tasaisemman ilmastoinnin. 

 • TILAA TOIMIA

  Kun kehitimme S3000-koulun, huomioimme energiatehokkuuden kaikissa tuotekehityksen vaiheissa. Olemme luoneet oppimisympäristön, joka huomioi oppilaiden hyvinvoinnin sekä ympäristön ja on taloudellisesti järkevä ratkaisu.

 • TILAA & TURVAA

  S3000-koulut ovat turvallisempia kuin koskaan aiemmin. Moduulit kantavat 4,5-luokan lumikuorman ja sopivat siten myös vaativiin lumiolosuhteisiin. Rakennukset on paloturvallisuustestattu, ja moduulilla on Ruotsissa myönnettävä BR1-paloturvallisuus luokittelu.

S3000-moduulijärjestelmä

Seuraavan sukupolven moduulijärjestelmä

Expandia S3000 -moduulin ideologiana on tarjota mahdollisimman paljon käyttötilaa paikasta riippumatta. Asiakkaidemme innoittamana olemme luoneet uusimman ja moderneimman moduulijärjestelmän esiopetuksen tarpeisiin. Rakennuksen ominaisuudet vastaavat tavallisen pysyvän rakennuksen ominaisuuksia, vaikka rakennus on liikuteltava kokonaisuus. S3000:n suunnittelussa rima nostettiin korkeammalle kuin koskaan, niin laadussa kuin viihtyvyydessä. Tervetuloa tulevaisuuden esiopetukseen. 

Ratkaisuehdotukset

Oppiminen vaatii keskittymistä. Siksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota opetustilojen valoisuuteen, rauhallisuuteen, äänieristykseen ja ilmanvaihtoon. Ratkaisuehdotuksista on tehty mahdollisimman helppoja kalustaa. Niihin on kuitenkin jätetty myös joustonvaraa asiakkaiden toiveille.

Varustelua & valinnanvaraa

Esiopetusmoduulimme ovat valmiiksi varusteltuja

Luokkahuoneissa on kaiken kattava AV-varustus ja valko- ja ilmoitustaulu. Tilat ovat valoisia, avaria ja hyvin äänieristettyjä. 

Eteiseen johtavat rappuset ja rampit, rampit takaavat esteettömän kulkureitin. Ulko-oven päällä on hämäräkytkimellä varustettavissa oleva valaistus ja suojaa antava katos.  

 • Teknisk beskrivning S3000 Copy

  MODULMÅTT

  Modulyttermått;
  BxLxH= 3,0 x 9,6 x 3,475 m.

  Invändig takhöjd 2,7m.

  VENTILATION

  Ventilation via enhetsaggregat, dimensionerat för minimum 30 personer. Placerat i Entré/Korridor. Aggregatet har inbyggda filter för till- och frånluft och värmeväxlare. Rum har kanaliserad till och frånluft.

  UPPVÄRMNING /INOMHUSKLIMAT

  Uppvärmning sker med skyddsjordade lågtempererade el-radiatorer som regleras via inbyggd elektronisk termostat.

  I förskolor även varma golv via komfortvärme i större del av allrum, lekrum och entré.

  SOLAVSKÄRMNING

  Samtliga rum är försedda med invändiga persienner.

  BELYSNING

  Allmänbelysning dimensionerad för 500 lux via led-armaturer monterade mot undertak. Dimbar belysning på klassrums-/allrumssida. Fast belysning med närvarostyrning entré-/korridorsida.

  I WC och städutrymme led-armatur.

  Utomhusbelysning i led över entrédörr tänds antingen via strömbrytare och/eller skymningsrelä.

  AKUSTIK

  Takskivor i skolsal och grupprum är av fabrikat Knauf Danoline typ
  Tectopanel Tangent med ljudabsorptionsfaktor bättre än 0,6 alfa P enligt 
  Gyproc AB.

  Varje skolsal är utrustat med en ljudabsorberande anslagstavla av typen Lintex EDGE WALL.
  Korridorerna är försedda med stegljudsdämpande mattor.

  EL-INSTALLATION

  Varje skolenhet ansluts med elkabel dimensionerat för 32 Amp belastning. Huvudsäkring i byggnaden för 25 Amp belastning.

  Modulerna är inbördes sammankopplade i modulskarv med skarvdon dolda bakom demonterbar panel på hjärtväggen.

  Förskola: Bör ha en huvudsäkring på 32 Amp.

  GRUNDLÄGGNING /

  SOCKELINKLÄDNAD

  Grundläggning utgörs av 5 st. längsgående bärlinor av trä enl. objektsspecifik grundläggningsritning.

  Mellan modul och mark inklädes den ventilerade grunden med Minerit alternativt solitt trä.

solpaneler expandia moduler
aurinkopaneelit - luonnosta välittäville

Tiesitkö, että esiopetusrakennuksemme voidaan toimittaa myös aurinkokennoilla varusteltuna? Aurinkokennot ovat sekä ympäristöystävällinen että kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään yhdistettynä. Aurinkokennot asennetaan rakennuksen katolle. Jos aurinkokennot tuottavat enemmän sähköä kuin rakennuksessa kulutetaan, ylimääräinen sähkö siirretään sähköverkkoon. Sähköverkkoon siirretystä ylimääräisestä sähköstä saatte hyvityksen sähkön hinnassa, kun tarvitsette lisäsähköä. 

Referenssit

Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordalan päiväkoti, Halmstad

Halmstad Kommun
Nordalan päiväkoti on rakennettu 36 S2000-moodulista vuonna 2017. Päiväkoti toimii kahdessa rakennuksessa, joissa on yhteensä viisi ryhmää. Päiväkodilla on upea leikkipiha, joka on korotettu, ettei lasten tarvitse kompastella rappusissa ja rampeissa.
Lue lisää
Hvite og grå moduler

Solgläntanin päiväkoti

Långaryd, Hylte kommun
Hylten kunnassa on huutava pula päiväkoti- ja esiopetuspaikoista. Tarve vaihtelee vuosittain, joten moduulirakentaminen on joustava tapa mukautua tilatarpeeseen.
Lue lisää
modulbarnehage expandia

Smaragdgatanin päiväkoti

Västra Frölunda
Smaragdgatanin päiväkoti on rakennettu 43 S2000-moduulista. Ne muodostavat 8 osastoa ja vastaanottokeittiön.
Lue lisää
Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordalan päiväkoti, Halmstad

Halmstad Kommun
Aivan raviradan tuntumassa Halmstadissa sijaitsee elokuussa 2017 avattu Nordalan päiväkoti. Kahden rakennuksen ja 36  Expandia S2000-moduulin päiväkoti muodostaa viisi päiväkotiryhmää, upealla leikkipihalla.
Lue lisää
paviljong barnehage expandia

Päiväkoti Milot, Sundbyberg

Sundbyberg
Sundbybergin kaupunkiin rakennettiin täysin uusi kaupunginosa, Ursvik. Uusien asuntojen myötä asukasmäärä kasvoi ja esiopetustiloja tarvittiin lisää.
Lue lisää
Midlertidig skole

Hultsbergin koulu, Karlstad

Karlstad
Hultsbergin koulu on yksi Expansion suurimmista moduulikouluista. 3 242 m² koulu rakennettiin useassa osassa vuosina 2016–2017.
Lue lisää
mariehäll midlertidig barnehage S2000

Dartanjangs gatan päiväkoti, Tukholma

Bromma, Tukholma
Mariehällsin alueen pula päiväkotipaikoista on suuri. Alueelle tarvitaan 27 uutta hoitoryhmää vuoteen 2022 mennessä. Dartanjangs gatan päiväkotiin rakennettiin 26 päiväkotimoduulin kaksikerroksinen 5 osastoinen päiväkoti 90 lapselle.
Lue lisää