Väistötilaratkaisut esiopetuksen käyttöön

Siirtokelpoinen Expandia-päiväkoti

Expandian siirtokelpoiset päiväkodit tarjoavat viihtyisät, turvalliset ja terveelliset tilat esiopetukseen.
Moderni Expandia-päiväkoti on kustannustehokas, vaivaton ja nopea ratkaisu uuden päiväkodin tai lisätilan hankintaan. Voit vuokrata haluamasi tilan juuri tarvitsemallesi ajalle ja tarvittaessa tiloja voidaan muokata tarpeidesi mukaan, jopa vuokra-ajan aikana.

Expandia on apunanne kaikissa päiväkoti- ja väistötilatarpeissa, kuinka voimme auttaa?

Loppuuko tila kesken?

Pitääkö opetustilojanne saneerata? Tarvitsetteko väliaikaiset tilat? Expandian siirrettävät esikoulumoduulit ovat loistava ratkaisu tilantarpeisiin. Opetustiloissamme on paljon luonnonvaloa ja tarkkaan mietityt tilankäyttöratkaisut sekä valmiiksi varustellut hoitotilat, vaate-eteiset ja keittiöt. Huolto, vakuutus ja jatkuva ylläpito sisältyvät halutessanne kuukausivuokraan. Lue tarkemmin, miten voitte vuokrata väistötilat meiltä.  

Siirtokelpoiset esikoulumoduulit

S3000 on Expandian uusin moduulisarja. Se on kehitetty vastaamaan erityisen korkeisiin suunnittelu-, äänieristys-, viihtyvyys- ja turvallisuusvaatimuksiin. S3000-moduulin voi rakentaa kolmeen kerrokseen, minkä vuoksi se on oiva ratkaisu pienelle tontille. 

S2000 on alkuperäinen moduulimallimme, se on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitaan hyvää ja toimivaa esiopetustilaa parhaaseen hintaan. Rakennukset ovat saatavilla yksi- ja kaksitasoratkaisuina. Tilat täyttävät rakennusvaatimukset ja ovat toimitettavissa käyttöönotto valmiina jopa 60 päivässä.  

Referenssit

Ylikylän päiväkoti, Rovaniemi

Rovaniemi
Ruijanpuiston kentällä Rovaniemellä sijaitsee elokuussa 2019 avattu Ylikylän päiväkoti. 26 Expandia S2000-moduulin päiväkoti muodostaa neljä päiväkotiryhmää, upealla leikkipihalla.
Lue lisää
Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordalan päiväkoti, Halmstad

Halmstad Kommun
Nordalan päiväkoti on rakennettu 36 S2000-moodulista vuonna 2017. Päiväkoti toimii kahdessa rakennuksessa, joissa on yhteensä viisi ryhmää. Päiväkodilla on upea leikkipiha, joka on korotettu, ettei lasten tarvitse kompastella rappusissa ja rampeissa.
Lue lisää
Hvite og grå moduler

Solgläntanin päiväkoti

Långaryd, Hylte kommun
Hylten kunnassa on huutava pula päiväkoti- ja esiopetuspaikoista. Tarve vaihtelee vuosittain, joten moduulirakentaminen on joustava tapa mukautua tilatarpeeseen.
Lue lisää
modulbarnehage expandia

Smaragdgatanin päiväkoti

Västra Frölunda
Smaragdgatanin päiväkoti on rakennettu 43 S2000-moduulista. Ne muodostavat 8 osastoa ja vastaanottokeittiön.
Lue lisää
Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordalan päiväkoti, Halmstad

Halmstad Kommun
Aivan raviradan tuntumassa Halmstadissa sijaitsee elokuussa 2017 avattu Nordalan päiväkoti. Kahden rakennuksen ja 36  Expandia S2000-moduulin päiväkoti muodostaa viisi päiväkotiryhmää, upealla leikkipihalla.
Lue lisää
paviljong barnehage expandia

Päiväkoti Milot, Sundbyberg

Sundbyberg
Sundbybergin kaupunkiin rakennettiin täysin uusi kaupunginosa, Ursvik. Uusien asuntojen myötä asukasmäärä kasvoi ja esiopetustiloja tarvittiin lisää.
Lue lisää
Midlertidig skole

Hultsbergin koulu, Karlstad

Karlstad
Hultsbergin koulu on yksi Expansion suurimmista moduulikouluista. 3 242 m² koulu rakennettiin useassa osassa vuosina 2016–2017.
Lue lisää
mariehäll midlertidig barnehage S2000

Dartanjangs gatan päiväkoti, Tukholma

Bromma, Tukholma
Mariehällsin alueen pula päiväkotipaikoista on suuri. Alueelle tarvitaan 27 uutta hoitoryhmää vuoteen 2022 mennessä. Dartanjangs gatan päiväkotiin rakennettiin 26 päiväkotimoduulin kaksikerroksinen 5 osastoinen päiväkoti 90 lapselle.
Lue lisää