Vidingekoti

, ,

Växjön kunnalla oli vuonna 2007 suuri pula vanhusten hoitopaikoista. Kunta päätti ratkaista ongelman tilapäisesti ja kustannustehokkaasti moduulirakennuksilla. Samaan aikaan alkoi uuden hoivakodin rakennustyöt samalle tontille. Expandia toimitti 96 B2000-moduulin ja 34 asunnon kaksikerroksisen kokonaisuuden. Tiloissa oli myös yhteistilat ja erilliset tilat hoitohenkilökunnalle. Moduulien vuokrasopimus tehtiin ensin viidelle vuodelle, jota jatkettiin myöhemmin vielä kolmella vuodella, kunnes pysyvä ratkaisu tilatarpeeseen saatiin valmiiksi ja ...

Lue lisää

Säfsta Hillin asuntola

, ,

Vingåkerin maalaismiljöössä sijaitsee kaksi Expandian asuinrakennusta. Rakennuksissa on yhteensä 6 valoisaa ja ilmavaa asuntoa. Jokaisessa 28 m² asunnossa on kaksi huonetta ja omat keittiö, WC ja sisäänkäynti. Toisessa rakennuksista on lisäksi yhteinen pesutupa ja oleskelutila. Rakennukset koostuvat 15 B2000 -asuin- ja K2000 -toimistomoduulista.

Lue lisää

Huoneisto, 37 m²

, ,

37 m² huoneisto ruokakomerolla ja esteettömällä kylpyhuoneella on loistava esimerkki hoito- ja hoivakotien tai autetun asumisen toimivasta yksiöstä.

Lue lisää

Asuinrakennus 57 m²

, ,

57 m² standardiasunto B2000-moduuleista koottuna. Asunnossa on täydellisesti varusteltu keittiö, makuuhuone, WC ja oma sisäänkäynti.

Lue lisää

Pakolaiskeskus, Rødby Tanska

, ,

Suuren pakolaisvirran vuoksi, Tanskan maahanmuuttovirasto tarvitsi nopeasti suuren määrän tilapäisasuttavaa tilaa.   Virastolla oli erittäin tarkkoja toiveita, joten moduulit valmistettiin erikseen tätä kohdetta varten. Kaiken kaikkiaan 3200 m² tilat rakennettiin 108 moduulista ja kahdesta kaksikerroksisesta rakennuksesta. Sisäkäytävän varrelta  löytyy 36 huonetta sekä yhteinen keittiö ja pesuhuone.

Lue lisää