Vidingekoti

, ,

Växjön kunnalla oli vuonna 2007 huutava pula vanhusten hoitopaikoista. Kunta päätti ratkaista ongelman tilapaisesti ja kustannustehokkaasti moduulirakentamisen kautta. Samaan aikaan alkoi myös uuden hoivakodin rakennustyöt samalle tontille. Expandia toimitti 96:n B2000-moduulin ja 34 asunnon kaksikerroksisen kokonaisuuden. Tiloissa oli myös yhteistilat ja erilliset tilat hoitohenkilökunnalle. Moduulien vuokrasopimus tehtiin ensin viidelle vuodelle, jota jatkettiin myöhemmin vielä kolmella vuodella, kunnes pysyvä ratkaisu tilatarpeeseen saatiin ...

Lue lisää

Säfsta Hillin asuntola

, ,

Vingåkerin maalaismiljöössä sijaitsee kaksi Expandian asuinpaviljonkia. Paviljongeissa on yhteensä 6 valoisaa ja ilmavaa asuntoa. Jokaisessa 28 m² asunnossa on kaksi huonetta ja omat keittiö, WC ja sisäänkäynti. Toiseen paviljongeista on rakennettu yhteinen pesutupa ja oleskelutila. Paviljongit koostuvat 15 Expandian B2000 -asuin- ja K2000 -toimistomoduulista.

Lue lisää

Huoneisto, 37 m²

, ,

37 m² huoneisto ruokakomerolla ja pyörätuolipotilaalle soveltuvalla kylpyhuoneella on loistava esimerkki hoito- ja hoivakotien tai autetun asumisen toimivasta yksiöstä.

Lue lisää